Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΝΔ: Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧάΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!


Δεν το περιμένατε... έτσι????? Ούτε κι εγώ...
Ο μέγας και μεγάλος διασπαθιστής απ' όπου κι αν πέρασε, άρχισε να τηλεφωνά σε βουλευτές και στελεχάρες της καταβαραθρωμένης ΝΔ και τους ανακοινώνει ότι .....είναι υποψήφιος (και μη χειρότερα..... μάθανε ότι γ.......) για αρχηγός.
Θα μου πεις οι άλλοι (κυρίως η Μητσοτάκαινα) καλύτεροι αθίγγανοι είναι???? Δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν οι απογοητευμένοι και θέλουν οπισθίως τον Καραμανλή τους, καθό γνωρίζουν πλέον τα πάχη του και τα κιλά του.
Εμάς, για να εξασφαλίσουμε τα κοπιράϊτια μας, μας εξυπηρέτησε ένας επαναστάτης τσουτσουνέρος, όστις και έκανε αναγνώριση και επιτόπιο κατούρημα στη Ρηγίλλης και τα περί αυτήν. Με μικροκάμερα τράβηξε 488 τηλεφωτογραφίες του γαλάζιου δράματος και εξ αυτών (λόγω χώρου) διαλέξαμε (δηλαδή εγώ) το παραπάνω ντοκουμέντο, μόνο και μόνο για τη φαιδρή σας ενημέρωση, μη και μας προλάβει η ορκωμοσία της Μαρίας Δαμανάκη (ΩΧχχχ) και της Άννας Διαμαντοπούλου (ΩΧχχ.. ΩΧχχ... ΩΧχχχχχ) και πάθουμε το έμφραγμα το επόμενο.
Όπως βλέπετε, ο Στυλιανίδης δεν αστειεύεται. Μάζεψε ότι τα ΧΑΛΙΑ του και ότι κουβερτικό περίσσευε από τους Ρωμά, και κατέβηκε κατασκηνωμένος στα εμπρόσθια της Ρηγίλλης Όποια στελεχάρα τολμήσει και διαβεί έναν στενό διάδρομο που άφησε επίτηδες το Ρωμά Στυλιανίδη, υποχρεώνεται να διαλέξει το ΧΑΛΙ του ή το κουβερτάκι του για οικονομική διαβίωση του βαρέως και χειμώνος του. Δίπλα στο στημένο τσαντίρι, κρύβει μια γριά Ρωμά του ενός οδόντος, ειδικευμένη να διαπερνά τον κάθε αρνητή του Στυλιανίδη, σε σεξουαλικά βασανιστήρια
Ευτυχώς που δεν ψηφίζουμε για αρχηγό............
Το φαντάζεστε το δίλημμα...??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου