Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΛΟΓΚΟΜΑΧΙΕΣ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ - ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

samaras011009
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ:
  1. Κατ' αρχήν, ένας ανώνυμος "φίλος", ήθελε προ ημερών σώνει και καλά, να αναρτήσω υβριστικά σχόλιά του, στρεφόμενος εναντίον μπλογκ, που εμφανίζεται με μεγάλη ακροαματικότητα και το διαχειρίζονται καμιά 20ριά δημοσιοκάφροι. Παρά τις αρνήσεις μου, δεν ήθελε να καταλάβει, ενώ του εξηγούσα και ενώ του έδειχνα να προσέξει συγκεκριμένη στήλη του ιστολογίου μου, για να καταλάβει, ότι δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με αυτόν που έβριζε. Τουλάχιστον ήταν τόσο αφελής, που δεν καταλάβαινε ότι αυτά που έβριζε έπρεπε με δική του ευθύνη, να τα γράψει στο δικό του ιστολόγιο??? Τουλάχιστον εγώ, όταν τα βάζω με κάποιον της εξουσίας, αναλαμβάνω την ευθύνη μου, είτε στο AVRAGIOZ, είτε αλλού, πάντα όμως ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, παραπέμπει στη σελίδα μου και στο e-mail μου. Η παρέμβαση του ΑΝΩΝΥΜΟΥ, τη συνδυάζω, μάλλον με τον πόλεμο επαγγελματιών δημοσιογράφων, που έχουν εισβάλει στα Ιστολόγια.
  2. Προχθές, έπεσε το μάτι μου σε ανάρτηση (μάλλον Κρητικού Ιστολογίου), στο οποίο ήταν αναρτημένη ομιλία ανερχόμενου αστέρα του ΠΑΣΟΚ, του οποίου η βλακεία ξεχείλιζε. σε όλες τις φράσεις της ομιλίας του φέρελπη μαλάκα, υπήρχε η βεβαιότητα, ότι τα γκάλοπ του έχουν δώσει νίκη του ΠΑΣΟΚ, με .....48% !!!!! Μιλάμε για τον ορισμό του παραληρήματος, φασιστικής πράσινης εξουσίας στο τσεπάκι. Σιγά μη γράψω ολόκληρο τον αυνανισμό του.
  3. Σήμερα ο φίλος μου ο Μπαρμπαγιάννης, μου έστειλε γελοία ανάρτηση, κρυφοδεξιού μπλογκ, με παραλήρημα του Σαμαρά, που ονειρεύεται να μαζέψει τα υπολείμματα του Καραμανλή. Τι είπε ο Μεσσήνιος ξεφτίλας????? Τι δεν είπε το ζωντανό ερείπιο:
Μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ, κράτησε τόσο σταθερή θέση σε όλα τα ανοικτά μέτωπα της χώρας!!!!! Χωρίς κορώνες και χωρίς θεατρινισμούς… ....και χωρίς να υποχωρήσει ούτε ένα χιλιοστό…!!!
Ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή ....κατάφερε να ματαιώσει δραματικές εξελίξεις όπως το Σχέδιο Ανάν στην Κύπρο...!!!!
Και δίνει ρέστα ο ...Μακεδονομάχος Σαμαράς: Μόνο η κυβέρνηση του Καραμανλή κατάφερε, τα τελευταία χρόνια, να αντιστρέψει το διεθνές κλίμα για το Μακεδονικό και να στριμώξει τα Σκόπια...!!!! (τέτοια αβάντα Σαμαρά στη Ντόρα δεν τη περίμενα!!!!).
Ότι καμιά κυβέρνηση, πλην Καραμανλή, δεν κατάφερε να βάλει βέτο στο ΝΑΤΟ χωρίς να απομονωθεί διεθνώς...!!!!! (αυτός μέσα στη μούρλα του, ξαναψηφίζει Μητσοτάκαινα).
Είπε για τον αγωγό που έχει βαλτώσει κι ότι του τον τίναξε ο ...Παπανδρέου...!!!!
Είπε για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, για δήθεν τεράστιο άλμα προς τη Κίνα...!!! που θέλει να το χαλάσει ο παλιοπαπανδρέου...!!!!
Μας έχουν κάνει σουρωτήρι τα 6 τελευταία χρόνια οι Τούρκοι, σε όλα τα νησιά, κι ο Σαμαράς θυμήθηκε τον Οτσαλάν και τα Ίμια...!!!
Μετά ο φλώρος του μακεδονικού αγώνα, μας αποστομώνει για το κομματικό κράτος τους...!!!!!
Σωστά, πρόκειται για το ληστρικό κράτος τους ανεξάρτητα από χρωματισμούς της ίριδας. Είναι το κράτος των κουμπάρων, των λήσταρχων, των νταβατζήδων, των αεριτζήδων. Είναι το κράτος των ατελείωτων σκανδάλων και του πλουτισμού των πολιτικών νταβατζήδων.
Κι ύστερα????? Ύστερα ο νεογλύφτης των κατουρημένων ποδιών, αφιέρωσε τον διπλάσιο λόγο και χρόνο του, για .....αντιπολίτευση.... Ναι, οι αλήτες ξέρουν ότι βρίσκονται στην αντιπολίτευση και συμπεριφέρονται ανάλογα...!!!!!
Για να συγκλίνω και στον ορισμό του θέματος, οι μαλακίες των Σαμαρά, Μμπακογιαννοκούβελομητσοτάκαινας, Σουφλιά, Αβραμόπουλου, Σπηλιωτόπουλου και ΣΙΑ, έχουν περάσει ήδη στα ΜΜΕ και σαφώς τα βλέπουμε ως προετοιμασία ενδονεοδημοκρατικού πολέμου....... ΑΡΙΜΠΑ..... ΑΡΙΜΠΑ....... ΑΡΙΜΠΑ......... ΑΡΙΜΠΑ Μουτσάτσος!!!!!!!
Οι μάχες έχουν αχίσει ήδη στα Ιστολόγια. Αν τα ονομάσω, θα πέσουν πάνω μου. Επαγγελματίες είναι .....ας φαγωθούν μεταξύ τους και ξανά... ΑΡΙΜΠΑ!!!!!
Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη ......αρχηγική συγκένρωση του Σαμαρά.....

1 σχόλιο: