Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ !!!!! ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
Με ελάχιστες διαφορές, από αυτά τα πρόσωπα, θα σχηματιστεί η "νέα" Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Είναι ..."άφθαρτα"????
Εκφράζουν κάτι νέο???
Όχι δεν είπαν κάτι συγκεκριμένο... ή μάλλον, ο ηγέτης των ...2 τελευταίων εβδομάδων, μας έδειξε δημόσια, ότι αναγνώρισε το τεράστιο "έργο" "καταπολέμησης της διαφθοράς", του Γενικού Επιθεωρητή Λέανδρου Ρακιντζή (που η θητεία του ταυτίζεται με το διάστημα της ποιο εκτεταμένης διαφθοράς και σαπίλας στην Ελλάδα) κι ότι προτίθεται (ο Παπανδρέου) να αξιοποιήσει τέτοια πρόσωπα (ο Παπανδρέου) για να ....καταπολεμήσει τη διαφθορά από τις 5 Οκτώβρη και μετά...!!!!
Λέτε να μη ξέρει ο Παπανδρέου για καμιά 10ριά Επιθεωρητές και Ελεγκτές, που τόλμησαν, όρθωσαν ανάστημα και χτύπησαν τη διαφθορά, με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν με συναίνεση Ρακιντζή (!!!!!) από το σάπιο καθεστώς Καραμανλή...???? Μας κάνει τον κουφό, γιατί χρειάζεται και ο Παπανδρέου, ανθρώπους σαν τον Ρακιντζή, γιατί η σαπίλα στο δικό του υπό έναρξη καθεστώς, ξεκίνησε με τις ίδιες διεφθαρμένες συνθήκες. Σας διαβεβαιώ ότι ξέρει και με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, τη σάπια λειτουργία των γαλαζοπράσινων απατεώνων και των γαλαζοπράσινων πορνών της εξουσίας, κι όμως ποτέ δεν διανοήθηκε να συζητήσει με κάποιον απ' αυτούς, όπως έκανε με τον Ρακιντζή που εγκωμίασε δημόσια.
Ποιος εργάζεται στον δημόσιο τομέα και δεν βλέπει τη νομή των εξουσιών παντού. Εδώ και ένα μήνα, βγήκαν τα πράσινα διεφθαρμένα σκουλήκια από το καβούκι τους και παρέλαβαν από τους Καραμανλικούς τα οφίτσια στη ψύχρα. Το καθεστώς διεφθαρμένων του Παπανδρέου έχει εγκατασταθεί!!!!!!
Το ποιοι πράσινοι κυβερνούν, σαν ατομικά όργανα τους ξέρουμε και οι κορυφαίοι προβάλλονται στα ΜΜΕ. Οι δευτεροκλασάτοι, έφτιαξαν ήδη, τα δικά τους πραξικοπήματα στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Η Δημοκρατία θα νικήσει. Ο Λαός θα νικήσει.
Νίκη είναι κυρίως, να μη μας αρπάζουν τουλάχιστον τη ψήφο μας, ούτε να την εξουδετερώνουν, σπρώχνοντάς μας στην αποχή.
Δεν είμαι κομουνιστής Αυτό δεν με κάνει να μη βλέπω τους αγώνες του ΚΚΕ, γιατί πολλές φορές έχω βρεθεί σε κοινούς αγώνες με κομμουνιστές
35 χρόνια αυτοδυναμίες, τις ζήσαμε με αγριότητα στο πετσί μας.
Ας κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε.
Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου