Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

Coca-Cola

Σε πολλές πολιτείες της ΗΠΑ οι αστυνομικοί κουβαλάνε δύο γαλόνια Coca-Cola σε ένα φορτηγό για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα.
Άμα βάλεις μία μπριζόλα μέσα σε ένα μπολ με Coca-Cola θα έχει εξαφανιστεί μετά από δύο μέρες.
Για να καθαρίσεις μια τουαλέτα, χύσε μέσα μία Coca-Cola, άσε την "γνήσια γεύση" να καθίσει για μια ώρα και τράβα το καζανάκι. Θα έχει καθαρίσει τελείως. Το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε
υαλώδη αντικείμενα.
Για να βγάλεις τη σκουριά από έναν προφυλακτήρα χρωμίου αυτοκινήτου, τρίψτε την με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο βουτηγμένο σε Coca-Cola.
Για να καθαρίσεις τις επαφές μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, χύσε πάνω τους μια Coca-Cola.
Για να χαλαρώσεις μια σκουριασμένη βίδα (με παξιμάδι) βάλε πάνω της ένα κομμάτι ύφασμα με Coca-Cola για αρκετά λεπτά.
Για να φτιάξεις ένα ζουμερό χοιρινό, ρίξε μία Coca-Cola μέσα στο ταψί. Βάλε το κρέας μέσα σε αλουμινόχαρτο και βάλτο να ψηθεί στο ταψί. Τριάντα λεπτά πριν είναι έτοιμο βγάλε το αλουμινόχαρτο και άφησε το ζουμί του να αναμειχθεί με την Coca-Cola. Θα φτιάξει ένα καταπληκτικό ζουμί.
Για να βγάλεις γράσο από κάποιο ρούχο, πρόσθεσε μια Coca-Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και βάλε μια κανονική πλύση. Η Coca-Cola θα βοηθήσει να φύγουν οι λεκέδες.
Η Coca-Cola καθαρίζει επίσης τις θολούρες από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Η Coca-Cola έχει φωσφορικό οξύ με pH 2.8. Μπορεί να διαλύσει ένα καρφί μέσα σε τέσσερις μέρες. (Το pH έχει τιμές από 1=οξύ μέχρι 14=βάση. Ένα pH 7.0 θεωρείται ουδέτερο). Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca-Cola πρέπει το φορτηγό να χρησιμοποιήσει το σήμα "Hazardous Material", που σημαίνει "Υψηλού Κινδύνου Υλικό".

Οι εταιρείες που διαθέτουν την Coca-Cola την χρησιμοποιούν για να καθαρίζουν τις μηχανές των φορτηγών τους εδώ και είκοσι χρόνια!
Επιθυμείς ακόμη να πιεις Coca-Cola??????????

Αναρτήθηκε από την I-DIADROMI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου