Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΕΠΕΛΕΞΑΝ" ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΜΠΑΜΑ?????

Τα μπουμπούκια που αποτελούν την επιτροπή και που χάρισαν το "Νόμπελ" ειρήνης στον ανύπαρκτο Ομπάμα, δεν είναι η κανονική επιτροπή από μέλη της Βασιλικής Ακαδημίας της Νορβηγίας, αλλά αποτελείται από τους:
Πρόεδρος Επιτροπής 1:
Thorbjorn Jagland, πρώην πρόεδρος της Storting (Νορβηγικό Κοινοβούλιο) και αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας!!!!!

Μέλος 2
: Kaci Kullmann, πρώην μέλος του Storting (κοινοβουλίου) και πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος της Νορβηγίας!!!!!

Μέλος 3:
Sissel Μαρία Ronbeck, πρώην μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος του Storting (κοινοβουλίου)!!!!!

Μέλος 4: Inger-Marie Ytterhorn, πρώην μέλος του Storting (κοινοβουλίου) και νυν ανώτερος σύμβουλος (σικ) του Κόμματος της Προόδου Νορβηγίας)!!!!!... και
Μέλος 5: Agot Valle, νυν μέλος του Storting (κοινοβουλίου) και εκπρόσωπος για τις εξωτερικές υποθέσεις για το κόμμα της Σοσιαλιστικής Αριστεράς. (Υπάρχει και Σοσιαλιστική ...Δεξιά ...George και Τζέφρι ?????).
=================================
Ο Πρόεδρος της (ιδιαίτερης) Επιτροπής για το Νόμπελ ειρήνης, ο εικονιζόμενος Thorbjorn Jagland, είναι το πρόσωπο που μέσα στη Νορβηγία, έχει κατηγορηθεί για διαφθορά, όσο κανένα άλλο. Έκανε και 11 μήνες πρωθυπουργός (Οκτώβριος 1996 - Οκτώβριος 1997) και κατάρρευσε ένεκα σκανδάλων. Επίσης είναι γνωστός για σκάνδαλα της νεολαίας του Εργατικού κόμματος. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι τον αντέχουν και τον συντηρούν στη πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Ξαφνικά και ενώ κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, οι "έξω από δω", ενώ δεν καταφέρνει να εκλεγεί στο 2009 ούτε βουλευτής, τον κάνουν μέσα στο 2009 Πρόεδρο της Επιτροπής για την απονομή του "Νομπέλ" ειρήνης των πολεμοκάπηλων σιωνιστών!!!!! Μόνο αυτόοοοοοοοοο??????????
>>>>> Μας κρύβουν ότι την 1 Οκτωβρίου 2009, διορίσθηκε και Γενικός Γραμματέας του Σιωνοκρατούμενου Συμβουλίου της Ευρώπης!!!!!!!!!!!
(Για τη περιέργειά σας, είναι το εικονιζόμενο μπουμπούκι)
Ορίστεεεεεεε...????????? Πότε έδωσε το βραβείο στον Ομπάμα..???????

......Και γαμώ τη .......διεθνή των Σιωνιστών σου Τζέφρι!!!!!

2 σχόλια:

  1. Η ουσία του νόμπελ ειρήνης αδελφέ μου, είναι η γνωστή ποια, κάποτε το νόμπελ ειρήνης το πήρε ο Δαλάι λάμα.
    Και από την άλλη την μεριά, την ολυμπιακή φλόγα την πήρε το κράτος που καταπατεί τους νόμους του Δαλάι λάμα.

    Τώρα αυτοί που διαλέξανε τον ομπάμα για το νόμπελ ειρήνης,
    Είναι αυτοί , που αν εμείς εφαρμόσουμε τους δικούς τους νόμους, του κράτους τους… στην χώρα μας. Θα μας πούνε εμάς τους έλληνες τρομοκράτες¨)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χώσε ρε Μπαρμπανίκο γαμώ την αγανάκτηση και γαμώ τις σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΕΣ διεθνείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή