Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ .....ΟΜΠΑΜΑ!!!!

Όντως ο Γιώργος αντιγράφει Ομπάμα!!!!

Ώστε έτσι Γιώργο ε; Αντιγράφεις Ομπάμα ε; Σκούρα στενά κοστούμια, άσπρα πουκαμισάκια, κόκκινη γραβατούλα, το χέρι ψηλά...ε; Μπράβο Γιώργο. Δεν το περίμενα από 'σένα αυτό... Με απογοήτευσες... Είσαι ανίκανος να κυβερνήσεις από την στιγμή μάλιστα που τον αντιγράφεις από το...

2004!!!
....
..........
ααααα Γιώργο, θα σε μαλώσω!
Τον αντιγράφεις από το 1994;

Αμάν! Και ο Γέρος της Δημοκρατίας αντιγράφει τον Ομπάμα!!!!!!

Δύο οι εξηγήσεις. Ή οι Παπανδρέου έχουν την μηχανή του χρόνου και πετάγονται που και που καμιά βόλτα στο μέλλον, ή όντως είναι πολύ πιο μπροστά από πολλά συντηρητικά και βρώμικα μυαλουδάκια, τα οποία μην μπορώντας να τους αντιμετωπίσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ (αυτές τις ημέρες είδαμε όλοι το τι ξεβράκωμα πέφτει με κάθε λαϊκίστικη και προπαγανδιστική πολιτική επίθεση), καταφεύγουν σε σαχλαμάρες.

Πιο παλιά μας έλεγαν ότι ο Γιώργος αντιγράφει Ομπάμα στην "Πράσινη Ανάπτυξη". Διαψεύστηκαν και ξεφτιλίστηκαν πολύ εύκολα (εδώ).

Και στο κάτω-κάτω προτιμώ έναν Γιώργο, που του μοιάζει ο Ομπάμα, παρά έναν Ομπάμια!

Για να καταλάβετε... αφορμή για αυτό το χαζό ποστ,
ήταν
αυτή η ηλιθιότητα...

Α! Υστερόγραφο:
Όσο για την δήθεν αντιγραφή
του site του Ομπάμα (obama everywhere)...
Μήπως σας λέει κάτι το σύνθημα:

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ"

ρε σαχλαμπούχλες;

Με τις υγείες σας...

Αναρτήθηκε από τον Krogia
============================================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Κλείνοντας το θέμα, που ξαναγύρισε στη φαιδρή περίπτωση που πρέπει να ανήκει, θέλω να συμπληρώσω, ότι αφορμή για τη συγκεκριμένη ανάρτησή μου, μου την έδωσαν γνωστοί δημοσιογράφοι μαγάλου καναλιού, εκ των οποίων ο ένας είναι δηλωμένος ΠΑΣΟΚ, και οι οποίοι σε δύο διαφορετικές εκπομπές, μιλούσαν στα σοβαρά για αυτή τη ...προσέγγιση. Ψάχνοντάς το, διαπίστωσα, ότι και άλλοι παρουσίασαν το θέμα, άλλοι μιλώντας σοβαρά και άλλοι το χρησιμοποίησαν για να προβοκάρουν ή για να ειρωνευτούν. Περισσότερα δεν ξέρω, ξαναλέω ότι και αυτή εδώ η εκδοχή είναι σωστή, και .....πάω στα χωράφια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου