Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ.

Όταν με ....απήγαγαν πρόσφατα τα μέλη της Επαναστατικής Οργάνωσης των Tsoutsouneros και με πήγαν στην Αλεξανδρούπολη, όπου και επιτέθηκαν κατά πρόσωπο στον αποτυχημένο των αφισών, διαπίστωσα κι εγώ τη τεράστια αφισορύπανση που προκαλεί στις τωρινές εκλογές ο βαρύγδουπος Καραμανλής.
Την ίδια διαπίστωση βεβαιώνω ότι είχα, στη Κομοτηνή και Ξάνθη απ' όπου πέρασα. Τα ίδια και χειρότερα και στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτηρα του προβατοφάγου και λιπαρού Κώστα, όπου και η έδρα του Μπαρμπανίκου, όπου και οι γιάφκες των
Tsoutsouneros.
Με μικρή βόλτα στο Ίντερνετ, την ίδια εικόνα ρύπανσης βλέπουμε σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό που κυριαρχεί είναι οι δύο αφίσες του αρχηγού της κουζίνας του Μπαϊρακτάρη. Νο 1-2 η μία και Νο 3-4 (παραπάνω) η άλλη.
Η αφίσα των φωτογραφιών 1-2 μας πηγαίνει νοερά στην εκκίνηση της αρχηγικής καριέρας του χοντρόμπαλου. Θα πρέπει να τη βλέπουμε, τουλάχιστον σε τέταρτη εκλογική αναμέτρηση. Κι όμως, οι imagemakers του ανικανότερου, επέλεξαν να προβάλουν το μπέϊμπιφέϊς του χοντρού κι αναίσθητου. Πουθενά το κόμμα του, πουθενά επικεφαλίδες προγράμματος. Μοναχά μπούλης!!!!!
Η αφίσα των φωτογραφιών 3-4 βρίσκεται στο ενδιάμεσο εκείνων στις 1-2 και της σημερινής (περίπου) κατάστασης Νο 5. Με άλλα λόγια, βλέπουμε τον ανίκανο στη τηλεόραση να περιφέρει τη παχυσαρκία του και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στις αφίσες που πλημμυρίζουν τους δρόμους κατ΄αποκλειστικότητα, έχουν καμιά σχέση με τον χοντρό της τηλεόρασης. Τον ακολουθούν στη ρύπανση Καρατζαφέρης και ....Οικολόγοι Πράσινοι!!!
Οι εικόνες καταγράφουν το ξεπέρασμα των ορίων της γελοιότητας. Ο άνθρωπος αυτός έχει πάρει προσωπική ευθύνη και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι στην... ωραιοπάθειά του και να πείσει ότι η μάπα του είναι καταλληλότερη του άλλου, σε σημείο που να μη μας δίνει ούτε τα 30 λεπτά αύξηση!!!!! Τόση σιγουριά ο χοντρόμπαλος χορηγός των μεταπτυχιακών της γυναίκας του.
Εύχομαι, η καλοκαιρινή τόλμη των συντηρητικών ψηφοφόρων, να μεταφραστεί στις 4 Οκτωβρίου σε ενεργό φτύσιμο, κατά πρόσωπο, εναντίον του μεγαλύτερου πολιτικού αλήτη όλων των εποχών. Γιατί είναι αποδεδειγμένα πολιτικός απατεώνας. Τι δεν ξέρει για το ΠΕΧΩΔΕ????? Τι δεν ξέρει για το Υπουργείο Υγείας????? Τι δεν ξέρει για το Υπουργείο Άμυνας????? Τι δεν ξέρει για το Υπουργείο των Οικονομικών που μεταβλήθηκε ακόμα και σε πλασιέ των εισαγωγέων αιρκοντίσιον, των εισαγωγέων αυτοκινήτων, των εισαγωγέων υπολογιστών και δεν συμμαζεύεται????? Τι δεν ξέρει για τα ψηφοδέλτιά του, που ανέλαβε προσωπική ευθύνη δημοσίως?????
Το babyface θα σε σώσει ρε μακάκα?????
=================================================
Οφείλω να παραδεχτώ, ότι ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, από τη πλευρά τους περιόρισαν στο ελάχιστο τη ρύπανση και είναι θετικό.
=================================================
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Θέλω όμως να απαντήσω στο καλοπροαίρετο σχόλιο που μπήκε στη προηγούμενη ανάρτηση και να πω τα παρακάτω.
1.-- Είμαι από τους τελευταίους που ασχολήθηκα με τη ...προσομοίωση Παπανδρέου με Ομπάμα και αυτό έγινε και συνεχίζει να παίζει, τόσο από δημοσιογράφους φίλους του περιβάλλοντος Παπανδρέου, όσο και αντίστοιχων φιλικών bloggers.
2.-- Η 3η φωτογραφία Παπανδρέου είναι η πιο παλιά, ακριβώς σε βάθος 2 ετών στη Ροδόπη. Σαφώς και δεν συναγωνίζεται τη παλαιότητα των φωτογραφιών Καραμανλή στις ...σημερινές αφίσες του. Αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία μπήκε και σε αφίσα που χρησιμοποιείται στις κομματικές οργανώσεις και στα εκλογικά κέντρα, ακόμα και τώρα!!!!!
3.-- Το φαινόμενο Ομπάμα, μας απασχολεί εντονότατα, από τις αρχές του 2007 και κορυφώθηκε, ολόκληρη τη χρονιά 2008.
4.-- Η 2η φωτογραφία, είναι από τη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ της 29-2-2008.
5.-- Τη 5η φωτογραφία τη συνάντησα, μόνο σε ανάρτηση 7-7-2009 του dynami-anatropis.blogspot και δεν νομίζω να πηγαίνει μακριά.
6.-- Η 4η φωτογραφία Παπανδρέου, τη βρήκα σε ανάρτηση της erikairotita24 της 12-9-2009.
7.-- Σε κάθε περίπτωση, αφενός οι φωτογραφίες σε χρόνο λήψης δεν πηγαίνουν πριν από την εμφάνιση Ομπάμα και αφετέρου οι φωτογραφίες αυτές, χρησιμοποιούνται κατά κόρον το τελευταίο δίμηνο, γι αυτό και τις βρίσκουμε στις 3 πρώτες σελίδες εικόνων του google.
8.-- Τέλος, αν πάμε στις Ιστοσελίδες και Ιστολόγια Παπανδρέου, Κεντρική ΠΑΣΟΚ και οργανώσεων ΠΑΣΟΚ, εκτός των μακρινών πλάνων προεκλογικών συγκεντρώσεων, βλέπουμε και βρίσκουμε εύκολα, φωτογραφίες του Παπανδρέου, που σαφώς δεν είναι του ...τελευταίου μήνα. Αν τις δούμε αυτές τις φωτογραφίες, εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε ζεύγη φωτογραφιών Παπανδρέου - Ομπάμα, στο πνεύμα της ανόητης μυθολογίας, για τον ...Έλληνα Ομπάμα.
9.-- Κλείνοντας την αναφορά μου στη προηγούμενη ανάρτηση λόγω του σχολίου, θέλω να πω, ότι δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα,
  • γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που έπλασε τον μύθο "Ομπάμα της Ελλάδας" για τον Παπανδρέου, αλλά το περιβάλλον του.
  • γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που έχει επιβάλει, το φωτογραφικό υλικό του Παπανδρέου, που αναρτούν τους 6 τελευταίους μήνες τα ΜΜΕ, τα Ιστολόγια και οι Ιστοσελίδες, αλλά οι σύμβουλοι εκλογών του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου