Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 1.001. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Αποσπασμα απο ενα αρθρο μου γυρω απο το μισος των Εβραιων για τον Κλασσικο Αρχαιο-Ελληνικο πολιτισμο. Τα σχεδια τους ειναι να ισοπεδωσουν με μπουλντοζες και την Ακροπολι ακομη μετα την εξαφανηση των ....Ελληνων την οποιαν εχουν στο......προγραμμα τους...........>>>>>>
....
..........Και ο W.R. Inge συνεχίζει: «....Η βιομηχανική ανάπτυξις έφερε ένα νέο τύπο βαρβαρισμού, δίχως ρίζες στο παρελθόν. Κινδυνεύει να απολεσθή η συνέχεια. Οι κλασσικοί δεν διδάσκονται, η ιστορία δεν διδάσκεται αποτελεσματικώς.

Οι κλασικοί δεν διδάσκονται καθώς και η Ιστορία, δύο τεράστιες βάσεις του ανθρωπίνου πολιτισμού. Ας δούμε λοιπόν, αν «τυχον» ....δεν ξέρουμε ποίοι είναι οι αρνητές και πολέμιοι του κλασικισμού και ανθρωπίνου πολιτισμού με την σύγχρονη νοοτροπία, που είναι και……ο βαθύς υλισμός της εποχής μας.

Αλλά τότε γιατί εχθρεύονται τόσο πολύ τον κλασικισμό και Ιστορία;

Εάν έχεις διαβάσει τα «Πρωτόκολα των Σοφών της Σιών» στο 16o θα πρέπει να διάβασες τα κάτωθι:,

«Θ’αντικαταστήσουμε τον Κλασσικισμό, καθώς και κάθε μελέτη της αρχαίας ιστορίας, η οποία δίνει περισσότερα κακά παρά καλά παραδείγματα, με τη μελέτη του προγράμματος του μέλλοντος. «Θα διαγράψουμε από τη μνήμη των ανθρώπων όλων τα γεγονότα των παρελθόντων αιώνων, που δεν είναι ευχάριστα σε μας διατηρώντας απ’ αυτά μόνον εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Χριστιανικών κυβερνήσεων».

Δώσε ιδιαιτέρα προσοχή στις τελευταίες δύο γραμμές:

«...διατηρώντας απ’ αυτά μόνον εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Χριστιανικών κυβερνήσεων».

Ιδού λοιπόν!

Eίναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με τον Δαυλό! Να! Γιατί επιτίθεται με λύσσα εναντίον του Βυζαντίου και επί δεκαετίες τώρα μας ζωγραφίζει ΜΟΝΟΝ τα σφάλματα των Αυτοκρατόρων, διότι εκτελεί διαταγές ερχόμενες απ’ έξω! Νάτη λοιπόν η διαταγή των Πρωτόκολων των Σοφών της Σιών εκτελείτε πάρ’ αυτα, στην εντέλεια!

Σύμφωνα με τον Δαυλό ΤΙΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ, μα ΤΙΠΟΤΕ το καλό δεν έγινε στο Βυζάντιο! Μα είναι δυνατόν; Δεν σου κινεί την περιέργεια αυτή η μονολιθική στάσις του; Σύμφωνα με το Δαυλό, κανένας, μα κανένας, Αυτοκράτορας δεν ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ!!!. Να καταλάβετε ότι το ίδιο πράγμα διάβασα πριν καιρό τώρα και στην Βουλγαρική ιστοσελιδα .....Boulgarmark, (;;;). (Τι κάνει μιάου, μιάου στα κεραμίδια;) Απλώς, εξυπηρετεί ανθελληνικούς σκοπούς. Είναι ένα ανθελληνικό έντυπο, τελεία και παύλα! Εξ’ άλλου αν είχε σκοτεινές σελίδες το Βυζάντιο αυτές ανάγονται κυρίως στους τρεις πρώτους αιώνες των Λατίνων Αυτοκρατόρων. Εδώ έχουμε τους Αγγλους αποικιστές που κατέσφαξαν τους ερυθρόδερμους της Βορείου Αμερικής, τους Μπόερς και Ζουλους τις Νοτίου Αφρικής τους Αβοριγίνους της Αυστραλίας, έχουμε τους Ισπανούς που έκαναν τα ίδια στούς λαούς της Κεντρικής Αμερικής Ινκας και Μαγιας, αλλά και αλλαχού με Βελγους, Γάλλους, Ολλανδούς κι’ ας μην ξεχνάμε και τους Τούρκους για τους οποίους εχουμε και προσωπική εμπειρία. Κι’ όμως όλοι αυτοί δεν παραδέχονται τίποτα, καθ’ ήν στιγμήν το Βυζάντιο είναι Εκκλησία μπροστά στα εγκλήματα αυτών. Και αν Βυζαντινός Αυτοκράτορας διέπραξε εγκλήματα εναντίον Ελλήνων, αυτό δεν σημαίνει ότι και ολόκληρο το Βυζάντιο, ολόκληρος ο πληθυσμός ήτανε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!!.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΚΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Ποίος θα μου απαντήση εδώ σήμερα;;; Θα μου απαντήσουν αυτοί που φρονούν ότι το Βυζάντιο ήτανε Ανθελληνικό;;;

Ασφαλώς όχι! Θα τους απαντήσω εγώ όμως λέγοντάς τους ότι: Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ!! Πολλα τα παραδείγματα: Ενα μεγάλο μέρος των Σκοπιανών, Βουλγάρων, Ρουμάνων, Τούρκων και παραΕυξείνιων χωρών, Αμερικανών, και λοιπών Ευρωπαίων, ουκ έστιν τέλος!

Ας πάρουμε τα σημερινά δεδομένα! Σήμερα π.χ. γνωρίζετε πολύ καλά όλοι σας ότι έχουμε Κυβερνήτες , Πολιτική και Θρησκευτική ηγεσία (με ολίγες εξαιρέσεις) ανθέλληνες όσο ποτέ άλλοτε!, Μήπως διαφωνεί κανένας;;;; Αυτό δεν σημαίνει ότι και η Ελλάδα είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!! Δυστυχώς οι αθώοι και οι ανιστόρητοι πέφτουν θύματά του Δαυλού, το αγοράζουν, το διαβάζουν, το πιστεύουν, το ασπάζονται και όταν κάποιος, προσπαθήσει να τους υποδείξει ότι έχουν πέσει θύματα της λυσσώδους Σιωνιστικής επιθέσεως εναντίον του Ελληνισμού, τον ειρωνεύονται!!!!!!!!
Το άρθρο είναι του Γιάννη Δημητρούλια, από την Αυστραλία
Με το e-mail του:
jdimi1@optusnet.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου