Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 1.000.-

Μπαρμπα Νίκο,
Δεν είναι ανάγκη να λέμε πολλά. Με κατάλαβες και σε κατάλαβα.
Δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι ξέρω καλά την πραγματικότητα στην Ελλάδα, καθ' ότι λείπω για χρόνια, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι η Ηθική, Πολιτική, Οικονομική κ.λ.π. πραγματικότητα στην Πατρίδα είναι υποπροϊόν της διεθνούς συγκυρίας και δη της Εξωτερικής πολιτικής της Αμερική
ς.
Σημιτισμός - αντισημιτισμός (ένας κλεψιμαίικος όρος, γιατί Σημίτες είναι και οι Άραβες) είναι ένα θέμα με πολλά "γκρίζα και θολά νερά" που οι Εβραίοι το εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως υπέρ τω
ν δόλιων σκοπών τους.

Επειδή βλέπω πολλά πράγματα που γί
νονται εδώ, μέσα κι έξω (στην Αμερική) από δαύτους, είμαι πεπεισμένος ότι αυτοί είναι η "ρίζα του κακού" όπως είχε πει κάποτε κι ο Θεοδωράκης Μ' άλλα λόγια πιστεύω ότι χωρίς την οικονομική, πολιτική, κ.λ.π., επιρροή* πούχουν οι Εβραίοι σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, πάλι ο Κόσμος θα 'ταν σε μια σχετική αναμπουμπούλα καθ' ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε όντα ατελή. Πιθανόν να πέφτανε τίποτα "μπουνιές" εδώ κι εκεί. Αλλά αυτό το χάλι που επικρατεί σήμερα στο κόσμο από δαύτους (και που θέλουν αν παρουσιάζονται μονίμως σαν αθώες περιστερές) είναι χωρίς προηγούμενο.

Τέλος πάντων μιας και γνωριστήκαμε θα σε διαβάζω και θα σου στέλνω εδώ κι εκεί, ότι μαργαριτάρι βρίσκω στο διαδίκτυο που να αξίζει ανάρτησης. Βέβαια αυτό θα το αφήνω πάντα στην κρίση τη δικιά
σου.
Πάντως μιας και αποφάσισες να γράφεις στο Ίντερνετ πρέπει να κατακεραυνώνεις την υποκρισία και την αδικία (απ' όπ
ου κι αν προέρχεται) χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
Γιατί ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει οπωσδήποτε την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι ο εχθρός των Εβραίων Και όταν η αλήθεια δει το φως του Ήλιου, από τον Ναπολέοντα και δώθε, ούτε ψύλλος στο κόρφο τους! Γι αυτό και την κρύβουν πάσι θυσία.
Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου (π
ου είναι μπλεγμένοι μέχρι τα μπούνια) είναι μια καλή αφετηρία για την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν ξέρω αν είχες την ευκαιρία να δεις το φιλμάκι που σου έστειλα Τα λέει σχεδόν όλα μέσα. Αξίζει να το έχεις μόνιμα αναρτημένο στη σελίδα σου. Από κει θα το πάρουν κι άλλοι να το διαδώσουν.

*Ένα μικρό παράδειγμα:
Σε μια αντιδικία πού χα με την Διευθύντρια Σχολείου της κόρης μου αναγκάστηκα να φθάσω μέχρι τα, ας πούμε, υψηλότερ
α κλιμάκια του "υπουργείου παιδείας" της Αμερικής. Η αλληλογραφία που είχα με υπαλλήλους του "υπουργείου" δεν χωράει ούτε σε μια δίφυλλη ντουλάπα.
Αν σου πω ότι το 95% των ονομάτων που υπέγραφαν την αλληλογραφία (στις διάφορες θέσεις του "υπουργείου") ήταν εβραϊκά
, δεν θα με πιστέψεις. Ποσοστό υψηλότατο μιας και οι Εβραίοι είναι το 7-8% του πληθυσμού των ΗΠΑ.
Σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες να δεις. Ελέγχουν βρόμικα τη δημόσια ζωή της χώρας αυτής.Καλή δουλειά και χαιρετίσματα στη Πατρίδα.
==========================================
Η ανάρτηση με το Νο 1.000, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στην Ελλάδα που είναι παντού και αντιστέκεται.
Αφιερωμένη στον Απόδημο Έλληνα, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, του Πόντου, της Νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας, της Αφρικής, της Σουηδίας, του Αφγανιστάν, της Κίνας, του Καναδά, της Ιαπωνίας, του Μπουκέτ και όπου γης.
Η ανάρτηση Νο 1.000 είναι αφιερωμένη, σε αυτούς που κάθε μέρα παλεύουν, ματώνουν και τεντώνουν τη ψυχή τους, μέχρι τη κορυφή του Κόσμου.
Μέχρι την Ακρόπολη των Αιώνων.

Η ανάρτηση Νο 1.000 είναι για τις απανταχού Κοινότητες των Ελλήνων.
Όλων αυτών, που κι αν πεθάνουν, τραγουδάνε........
.......... ΑΧ, ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ

1 σχόλιο:

  1. Μπαρμπα Νικο,
    Μιας και αναρτησες το γραμμα που σουστειλα προχθες, να σου αποκαλυψω και ενα δικο μου μυστικο.
    Η μανα του πατερα μου, η γιαγια μου δηλαδη, το ονομα της Αννα Δικαιου-Φλεσσα, ητανε εγγονα Εκεινου του παππα, που επεσε στις 20 Μαϊου 1825 με 600 Ηρωες στις καινουργιες Θερμοπυλες, το Μανιακι.

    Απανταχου της οικουμενης Ελληνες! Απο σας εξαρταται να κρατατε απαρτα, τα Καστρα της Πατριδας. Οχι απο τους καθε λογης ρουφιανους που προσποιουνται τους "πατριωτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή