Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - O OTE EΚΛΕΙΣΕ TO INDYMEDIA.

Ανακοίνωση ενάντια στην απόπειρα φίμωσης του Indymedia


“Το indymedia είναι δικό μας και θα μείνει ζωντανό,

για όσο το χρειαζόμαστε,
στην πορεία για την αλλαγή αυτού του κόσμου”.


ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ την ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης του athens.indymedia.org επιχειρεί το κράτος με πολιορκητικό κριό τον ΟΤΕ, ο οποίος απειλεί το ΕΜΠ, ότι θα του κόψει το ίντερνετ αν δεν συμμορφωθεί και δεν κατεβάσει τον διακόπτη της ιστοσελίδας.

Από τις αρχές του μήνα, ο ΟΤΕ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό παραλήρημα αυταρχισμού, επιχειρώντας με εξώδικα, εκβιασμούς και απειλές για εισαγγελική παρέμβαση να λογοκρίνει το Indymedia, προσβάλλοντας παράλληλα το άσυλο και την αυτοτέλεια των παν/μίων. Σε ρόλο διαδικτυακού χωροφύλακα απαιτεί από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας-Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το οποίο παρέχει υποστήριξη με οπτικές ίνες στα δίκτυα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας, μεταξύ αυτών και του ΕΜΠ, να επιβάλλει στο τελευταίο τη διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας.............................................................................................
...................ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ : "έκλεισαν τι INDYMEDIA οι φασίστες" ................
>>>>>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ
..........ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: "έκλεισαν το INDYMEDIA οι φασίστες"......
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ:

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ BLOGS, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ. Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. Ακόμα και για τον blogger, στον οποίο μπορώ να φτιάξω όσα ιστολόγια θέλω, αν μου τα ζαλίσουν, είμαι έτοιμος να λειτουργήσω από πολλές διαφορετικές θέσεις.
ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ BLOGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου