Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ.

Χθες, για σοβαρό λόγο, πήγα "αλέ-ρετούρ" στην Αθήνα.
Καθ' οδόν ανακάλυψα το κρυφό χαρτί υγείας του χοντρόμπαλου Καραμανλή.
Εκατέρωθεν της Εθνικής Οδού, σημειολογικά δε, κατά το πλείστον στη δεξιά όχθη, αναμένουν τα εγκαίνιά τους, 22 τρίπλε-πλέϊ χέστρες εθνικών προδιαγραφών.
Με τη βοήθεια της ΑΕΓΕΚ, αλλά κυρίως χάριν της "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ" (όπατις Θετταλέ), ο Σαρακατσάνος και οι συν αυτόν τίμιοι κουμπάροι και εργολ
άβοι, έκαναν αγώνα δρόμου ημιαντοχής, ολοκλήρωσαν και έκαναν τα αναγκαία δοκιμαστικά, στις 22 Χ 3 = 66 χέστρες και έπεισε τον Kostas των διδακτορικών, να κάνει εγκαίνια του κώλου, σε 22 απ' ευθείας αυθεντικές εκτελέσεις.
Μικρό πρόβλημα έχει προκύψει πάλι με τον Δημήτριον Αβραμόπουλο, ο οποίος μύρισε κορδέλα και άρχισε το χτυποκάρδι του να τον συγκαλεί και ο οποίος ισχυρίζεται,
ότι οι εθνικές χέστρες είναι του δικού του άμεσου υγειονομικού ενδιαφέροντος, και έχει μέγα υποχρέωση να ανταποκριθεί στο λαϊκό περί κουράδας αίσθημα. Ζητά εγγράφως 4 εγκαίνια δικά του.
Είναι όμως χαρακτηριστικό, ότι οι κουραδοδέκτες, και το στέγαστρο τους, δεν περιλαμβάνουν κορδελάκια και φρου-φρου αρώματα, αλλά πυκνά συρματοπλέγματα πασαλωμένα ή χοντρές μεταλλικές προστατευτικές μπάρες. Ο Σαρακατσάνος διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό, έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, με επάρκεια κοφτών βιομηχανικού τύπου και τροχούς λείανσης, που θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε εγκαίνιο, για τη κοπή των, "τρόπω ειπείν" ...μεταλλικών κορδελλών.
Ο Kostas είχε και διαβούλευση με τον Μεϊμαράκη, για τη διάθεση από το Υπουργείο Άμυνας, των αναγκαίων δυνάμεων φύλαξης, για να μη χεστούν οι χέστρες πριν απ' αυτόν. Ο ετοιμοπόλεμος Βαγγέλης, τα κανόνισε μ' ένα χαμόγελο και μία χέστρα στ' όνομά του και πακέτο.
Ο George Παπάντριου, μαθαίνει τα 22 επανωτά μυστικά εγκαίνια και κουβαλάει από τις USA, άλλες 5 εταιρείες πολιτικών συμβούλων, ειδικευμένες στο πέσιμο και στο χέσιμο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, θυγατέρα Μητσοτάκη και συμβία Κούβελου, άρχισε να διαδίδει μέσω κύκλων της, ότι ο κωφός Θεσσαλός, στήνει παγίδες, για να εκδικηθεί τον Κώστα, που τον είχε προλάβει στην αρχηγία της ΝουΔού. ώστε να τον εκθέσει οπισθοκεντρικά.
Οι νονοί, οι κουμπάροι, ο Ψωμιάδης κι ο Μπαϊρακτάρης με το βρ.....κο φαϊ, διαβεβαιώνουν ότι όλα θα πάνε καλά. Επίσης τονίζουν, ότι τα φαινόμενα έργα έχουν επιδειχθεί επαρκώς και έκαστον δεκάκις και δι αυτών, πηδήχθηκε ο λαός όλος.
Ο Πάγκαλος ξαναθυμήθηκε ότι είναι ιδιοκτήτης της υπόθεσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ και υπέβαλε επερώτηση για να πληροφορηθεί εν οι χέστρες του Καραμανλή θα διαθέτουν κινητά κοσμοτέ.
Η Αλέκα έσκισε τα ιμάτιά της και αρνήθηκε ανάμειξη του ΚΚΕ, και αποκάλυψε, ότι έχει πληροφορία για κρυφές κάμερες μέσα-έξω, σε συγχρονισμό με κάθε αποπάτωση κι' ότι η κυβέρνηση θα συλλέγει γενετικό υλικό, για να κατασκευάζει ενόχους.
Ο Πρωθυπουργός δεν δίνει σημασία στις διαδόσεις, έχει εξασφαλίσει αντικλείδι από τις χέστρες Αφιδνών και καθ' εσπέραν και μακράν των φώτων δημοσιότητας, (λόγω και της σεμνότητός του) και προσλαμβάνων δυο μπαστούνια κοκορέτσι προ της δοκιμής, ακολούθως εξασκείται στην εγκαινίαση, για να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.
Εμείς από κοντά σε κάθε πέσιμο και κάθε χέσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου