Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Θ.: Με απειλή τοποθέτησης βόμβας μετακόμισε η Επιτροπή διαγωνισμού εκμίσθωσης. Πολλές οι ενστάσεις.

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κωστάκης, για σκάνδαλο σε διαγωνισμό του ΟΛΘ, που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 6-8-2009.
Τουλάχιστον 2 βαρβάτες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες έχει στα χέρια του ο ...αμέτοχος πρωθυπουργός και δεν ξέρει τι να τις κάνει. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και μέθοδοι καμόρα για να αλλάξει κτίριο συνεδρίασης η Επιτροπή του Διαγωνισμού, κάτω από την απειλή για τοποθέτηση βόμβας στο χώρο που θα γινόταν ο διαγωνισμός. Ήδη βουϊζει η Θεσσαλονίκη για εκβιασμούς μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού και σε βάρος κάποιων μελών του ΔΣ!!!!!!!
Πρόκειται για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης του κτιρίου "KITCHEN BAR", για πέντε (5) χρόνια (60 μήνες). Εδώ μιλάμε για καταγγελίες επώνυμες Διευθυντικού Στελέχους του ΟΛΘ!!!!! λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη.
Μετά την άρον-άρον ανάδειξη πλειοδότη του Λουκά Μπολέτση, οι Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες υπέβαλαν ενστάσεις κατά του κύρους του διαγωνισμού και έστειλαν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, στον Πρωθυπουργό, στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, στον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στους βουλευτές και ....σε άλλους αποδέκτες!!!!!
Πολλοί κινδυνεύουν από ποινικές ευθύνες, αν επαληθευτούν ισχυρισμοί ενός από τους ριγμένους, σύμφωνα με τις οποίες έδωσε προσφορά .....διπλάσια από το μίσθωμα που κατακυρώθηκε στον Μπολέτση.
Η μεγάλη- μεγάλη πλάκα είναι στο .....ψάξιμο που έχει πέσει από παντού, για να .....βρεθεί η εφημερίδα (ή εφημερίδες) στις οποίες θα πρέπει να δημοσιεύθηκε η διακήρυξη. Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα αν έφτασαν μέχρι εκεί.
Άντε να δούμε ξεμπλέξιμο γλουτών για άλλη μια φορά.
Λόγω εμπειρίας, κάτι άλλο θα δώσουν στους ριγμένους και .....ω!!!!! του θαύματος,
.........θα ανακαλύψουν εκπρόθεσμες ενστάσεις???????
.........θα διαπιστώσουν ότι δεν πλήρωσαν παράβολο για το παραδεκτό των ενστάσεων????
.........θα δηλώσουν ότι απουσίαζαν οι ενιστάμενοι για κατούρημα στην εθνική οδό, στις χέστρες χωρίς εγκαίνιο?????
Περιμένουμε...... δεν βιαζόμαστε..........

1 σχόλιο:

  1. Εκεί υπάρχουν πάντα τα Καλόπαιδα οι"κουμπάροι"και τόσα άλλα για τα οποία φροντίζει με αγάπη ο "θεός"ή ο Θείος?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή