Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΝΤΟΡΑαααααααα...... ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝ' Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.....

Εεε, όχι και τη ...Ντόρα.!

Φαίνεται, πως τα ..."επιτεύγματα" της Ελληνίδας Υπουργού των Εξωτερικών, δεν φθάνουν μέχρι την ...Αγγλία.
Η ηττοπαθής για την Ελλάδα εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Κυρία Μπακογιάννη, έναντι των Σκοπίων κυρίως, αλλά και της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης, μηδέ και των λοιπών γειτόνων μας εξαιρουμένων, φαίνεται πως δεν περνάει τη θάλασσα της ...Μάγχης.
Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί λογικά η θέση του βρετανικού περιοδικού "Economist", ο "αρθρογράφος" του οποίου - κατ' εντολήν του "αφεντικού" του - προτείνει την κ. Μπακογιάννη, για τη μελλοντική θέση του υπουργού Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και πολύ καλά κάνει και την προτείνει.!
Φαίνεται πως αυτή η ξεχωριστή ομολογουμένως για την Ελληνίδα Υπουργό των Εξωτερικών θέση, να βολεύει κατά πολύ τους ...Άγγλους, οι οποίοι διαπιστώνοντας την πολιτική της ανεπάρκεια, δεν διστάζουν να της δώσουν έναν ακόμη διακοσμητικό ρόλο.
Βλέπετε, είναι και τα Ελγίνια στη μέση, για τα οποία η Ελληνίδα Υπουργός - κατά τα φαινόμενα - δεν πρόκειται ποτέ να ...πατήσει πόδι.
Εδώ δεν πάτησε πόδι στα Σκοπιανά γυφτάκια που κατέβηκαν με ..."Μακεδονικό" παρακαλώ αεροσκάφος στην Κέρκυρα, και θα σηκώσει μύτη στους Εγγλέζους;
Αν είναι ποτέ δυνατόν.!
Σύμφωνα με το εν λόγω περιοδικό, πιθανοί υποψήφιοι για τη θέση αυτή είναι επίσης ο Σουηδός τέως υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, (ο οποίος όμως δεν αποδέχεται την υποψηφιότητα), ο τέως Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τη Διεύρυνση Ολι Ρεν, και η Ούρσουλα Πλάσνικ, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας.
Τέλος πάντων, ας πάρει τη θέση του Υπουργού των Εξωτερικών της ΕΕ όποιος άλλος θέλει, πλην της Ντόρας.
Την Κυρία Ντόρα, μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο να την τρώμε στη ...μάπα.!
Αφήστε την.!

1 σχόλιο: