Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ!!!

Προχθές και χθες, είδα στον ουρανό της Χαλκιδικής, τις γνωστές άσπρες ουρές, που αφήνουν σε τεράστιο ύψος τα πολιτικά επιβατικά αεριωθούμενα αεροπλάνα.
Τις ίδιες μέρες, άκουσα στις ειδήσεις που αναπαρήγαγαν όλα σχεδόν τα κανάλια, για τον τεράστιο αριθμό φυσικών καταστροφών από .....πλημμύρες!!!!!
Θυμήθηκα και τα λεγόμενα διάφορων ειδικών, που συσχετίζουν τους περίεργους αεροψεκασμούς με ξαφνικές καταιγίδες και θύελλες και κατακαλόκαιρο αποφάσισα να ψάξω.
Το υλικό στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τόσο σε κείμενα, όσο και σε φωτογραφίες είναι τεράστιο και το κυριότερο: Οι κυβερνήσεις (και η δική μας) ερωτώνται, γνωρίζουν τα πάντα και ......μούγκα που μου κόλλησε κι ένας άσπονδος.
Απ' όσα διάβασα, κατάλαβα ότι κάτι πολύ σοβαρό τρέχει στο θέμα και καταχωρώ το παρακάτω, ελπίζοντας να σας φωτίσω:

Chemtrails - "χημικές ουρές"

To: -Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας ---κάθε αρμόδιο Υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης ---και τον Πρωθυπουργό μας
19. Σεπτεμβρίου 2008

Αφορά: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών (chemtrails/ «χημικές ουρές») και την «τεχνιτή» πρόκληση κλιματολογικών φαινομένων μεγάλης έντασης (θύελλες, καταιγίδες, σφοδρές βροχοπτώσεις) στον Ελλαδικό χώρο

–Προσοχή: Δεν αναφερόμαστε σε αεροψεκασμούς αγροτικών καλλιεργειών!-. Αξιότιμοι κύριοι Ανταποκρινόμενοι στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προοστασίας Κου Μουζά (3/9/2008)* προς τους εθελοντές, με σκοπό να ενημερώσει για ένα σημαντικό αριθμό θεμάτων που αφορούν όλους μας και που θα «συνεργαστούμε άμεσα για την αντιμετώπιση τους», και του Έκτακτου Δελτίου Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ ** δράττουμε την ευκαιρία για να ζητήσουμε ορισμένες απαντήσεις στο θέμα των διενεργούμενων αεροψεκασμών (chemtrails).

Το θέμα αυτό έχει φτάσει επανειλημμένα στην ελληνική βουλή, μέσα από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών, στις οποίες μέχρι σήμερα δε δόθηκε καμία απάντηση. Οι πολίτες που παρατηρούν πλέον τις επιχειρήσεις αεροψεκασμών να διενεργούνται στους ελληνικούς ουρανούς, ολοένα και πληθαίνουν. Η άρνηση των υπευθύνων να δώσουν σαφείς απαντήσεις στο ζήτημα –τακτική, η οποία μοιάζει να έχει παγιωθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά και τις ΗΠΑ, όπου επίσης παρατηρείται το φαινόμενο- πυροδοτεί σειρά από «εικασίες», που δίνουν διάφορες ερμηνείες στο θέμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αισθάνονται οι πολίτες ανυπεράσπιστοι, ανίσχυροι και φοβισμένοι.

Οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες στο θέμα και έρευνες που έγιναν σε άλλες χώρες έχουν δείξει, πως κατά τους ψεκασμούς διασπείρονται ιδιαίτερα τοξικά και επικίνδυνα, -τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για το περιβάλλον- βαρέα μέταλλα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρονται μικροσωματίδια αλουμινίου και άλατα βαρίου. Τα οποία καταλήγουν στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και στο έδαφος. Με αποτελέσματα δυσμενή στην ανθρώπινη υγεία, την τροφική αλυσίδα και τη βιόσφαιρα γενικότερα. Επίσης η πολυετής παρατήρηση και έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο φαινόμενο, έδειξε πως οι «χημικές ουρές»/ chemtrails συνδέονται άμεσα και με την πρόκληση ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων, όπως σφοδρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους κ.α. Γενικότερα φαίνεται πως με τη χρήση αυτών ελέγχεται το κλίμα και ο καιρός σε τοπική, αλλά και ευρύτερη κλίμακα. Μάλιστα φαίνεται πως σχετίζονται άμεσα με το σύστημα HAARP (στο οποίο καταλογίζονται σειρά από αδιαμφισβήτητες δυνατότητες που ξεκινούν με τη χειραγώγηση του κλίματος και καταλήγουν στην πρόκληση σεισμών και την επίδραση στην ανθρώπινη συνείδηση) .

Το ίδιο φαινόμενο χημικών αεροψεκασμών σε μεγάλο ύψος (chmetrails), μετά το χαρακτηριστικό καλοκαιρινό «διάλειμμα», άρχισε να διενεργείται από τις 2/9/2008 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και από τις 11/9/2008 στην Αττική, -αλλά και στην υπόλοιπη επικράτεια- με ολοένα αυξανόμενη ένταση. Η μικρή διακοπή της «επιχείρησης αεροψεκασμών» συνοδεύτηκε από έντονη καιρική μεταβολή, καταρρακτώδεις βροχές που πλημμύρισαν την περιοχή προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές και με θυελλώδεις ανέμους 8 Beaufort (17-18/9/2008). Μάλιστα από τις 18/9/2008 είχαμε τη συνέχεια της επιχείρησης και αύξηση της έντασης της την επομένη 19/9/2008…

Η από ετών παρατήρηση της επίδρασης των chemtrails στις καιρικές συνθήκες και η άμεση σχέση τους με την πρόκληση ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων, ήρθε να επιβεβαιωθεί από τον Αμερικανό μετεωρολόγο Kevin Martin***, ο οποίος πλέον είναι σε θέση να δίνει χάρτες των περιοχών όπου πρόκειται να διενεργηθούν τέτοιοι ψεκασμοί. Η επιβεβαίωση των προβλέψεων του από τα παρατηρούμενα γεγονότα που βιώνονται κατά τόπους, δεν χωράει πλέον αμφιβολία.

Τα ερωτήματα μας προς εσάς: · Γιατί διενεργούνται αυτοί οι αεροψεκασμοί chemtrails; · Ποιοι έχουν δώσει τη σχετική άδεια πτήσεων τους πάνω από την Ελληνική – & Ευρωπαϊκή- Επικράτεια? · Ποιοι έχουν υποθηκεύσει την υγεία των Ελλήνων Πολιτών και της ισορροπίας της ελληνικής Φύσης? · Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος των επιχειρήσεων? · Ποιος θα μας προστατεύσει από τις επιδράσεις αυτών των επιχειρήσεων, που εν τω μεταξύ έχουν «αγκαλιάσει» σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη? · Ποιος θα χρεωθεί τις ατομικές αλλά και τις περιβαλλοντικές βλάβες που προκαλούνται? · Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας? · Γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες έρευνες? Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και πάλι στην ανοιχτή επιστολή του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής προστασίας (3/9/2008)*, όπου χαρακτηριστικά λέει, πως η… «Βάση» του έδωσε το μήνυμα, πως «πάλι αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς». Τουλάχιστον όσων αφορά το παρόν φλέγον ζήτημα… θα συμφωνήσουμε με τη «βάση»: Αυτή ακριβώς είναι και η δική μας αίσθηση. *http://www.civilprotection.gr/userfiles/file/anikti%20epistoli%20tou%20GGPP%20pros%20tous%20ethelontes.pdf **http://www.civilprotection.gr/index_gr.php?nodeid=62 ***http://www.owsweather.com/contrailreport.html
Sincerely,
The Undersigned
Το κείμενο το βρήκα στο
http://www.petitiononline.com/261171/petition.html και αποφάσισα να το αναρτήσω, γιατί πίστεψα πλέον ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

2 σχόλια:

  1. Βίντεο από την μαζική επιχείρηση αεροψεκασμών την Παρασκευή 14/08/2009

    http://www.youtube.com/watch?v=uEMEOgN4fDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε στο 1:07 Καθώς ψέκαζε το αεροπλάνο, ξαφνικά τελειώνει το χημικό ψεκάσιμο υλικό και το αεροπλάνο συνεχίζει χωρίς να βγάζει ίχνη !!! δηλαδή τίποτα.

    Και στο 1:50 την διαφορά ανάμεσα σε ένα φυσιολογικό Contrail που διαλύεται μέσα λίγα δευτερόλεπτα και ένα χημικό Chemtrail που μένει για πάρα πολύ ώρα.

    Τα Chemtrails δεν είναι θεωρία συνομωσίας όπως θέλουν να πιστεύουμε οι νεοταξίτες, αλλά είναι 100% πραγματικότητα.

    Το βίντεο τα αποδυκνείει όλα.

    http://www.youtube.com/watch?v=YgmKMgy_rLs

    ΑπάντησηΔιαγραφή