Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΣΤΟ 90΄ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2009 Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ...BILDERBERGιος, ΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΝΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ!!!!!!! - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛ ΜΟΥΝΙΑ



Επιτέλους, ήλθε η αρχή του τέλους (φόρου) στη πλατέα του Αγίου Γιώργη του Αράπη, της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.

Ο απτυχείωτος και αστοιχείωτος, αλλά γνωστός και μη εξαιρετέος Bilderbergης 2009, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, έκανε απόβαση χθες το απόγευμα Κυριακής 2-8-2009, με εισαγγελεύ και διμοιρία Σδοεϊτών και κατατρόπωσε τη φοροδιαφυγή χιλιοπληρωμένου ΦιΠιΑ, που την ασκούσαν με θρασύτητα, 14 περιπλανώδιοι μικροπωληταί νεροπίστολων, μακό, βρακιών και φανελών Ρονάλντο!!!!!!!
Στο καθιερωμένο παράνομο επί 20ετία Κυριακάτικο μπατηροπαζάρι, χθες επικρατούσε νέκρα και κατήφεια των μεγαλεμπόρων και των κροίσων χωριατών, προς απογοήτευση και των παρεπιδημούντων κολυμπιστών.
Οι οικονομικοί αναλυτές έσπασαν τα μολυβδόστηλά τους, διότι παραδόξως απ' ότι συνέβαινε μέχρι τούδε, ο απτυχίωτος στα οικονομικά Υπουργός τους κράτησε μυστικότητες και δεν προλάβαιναν τα Κυριακάτικα φύλλα, η δε περιοχή ανήκει στο 0,02% της επικράτειας που δεν καλύπτεται από τις εταιρείες κινητής, οπότε πήγαν στράφι και οι ενημερώσεις της Δευτέρας, οπότε συγκρατώ μετά βίας την αποκλειστικότητά μου.
Οι παρενέργειες ήσαν άμεσες και τα αποτελέσματα εξαφάνισης του ελλείμματος 2009 α ορατότατα!!!!!!!!!
Αργά στα μασάνυχτά του ο μάγιστρος Πρωθυπουργός, δίνει εντολή στον ηλίθιο Bilderbergιο Υπουργό, να συναντηθεί με τον Χοακιμ Αλ Μούνια και τη μάνα του, όπερ και εγένετο με έκτακτη πτήση της Olympic του ευεργέτου Βγενόπουλου.
Άνωθεν τα ντοκουμέντα και απούσα τη Διαμαντοπούλου με τη μέντα......
Αύθις, ο Χοακίμ Αλ Μούνια και η μάνα του, ενέκριναν με τεράστια πλειονοψηφία την άρση της επιτήρησης της εξαφανισμένης Ελληνικής οικονομίας, το δε ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ διατάχθηκε να διακόψει κάθε αναζήτηση των απολεσθέντων..............
Άντε κι εγώ, να πάρω τα ρεπό μου, πριν τα δει ο Γιαννάκης και μου πάρει τα μισά....

1 σχόλιο:

  1. Tα παιδιά της Λέσχης BILDERBERG προχωρούν ακάθεκτα στο θεάρεστο έργο τους!
    "kαι οι ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ του δύο χιλιάδες εννιά Σας
    χαιρετούν Βυζαντινά"....
    Τάδε έφη Αρτέμης Φούρναρης-Γυρολόγος-Μάγκας -
    έντιμος-σπάνιος στο είδος του.Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ μου!Διαχρονικά διασκευασμένο το σλόγκαν από μένα,διότι πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του 50 στα δύσκολα εκείνα χρόνια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα σημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή