Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ", Taigetos ????? ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?????


Άρχισε η λειτουργία του διαδικτυακού περιοδικού ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ στην διεύθυνση www.doureios.gr. >>>>>>>>>>>>>>>Ο Δούρειος Ίππος αποτελεί πρωτοβουλία του νέου κόμματος των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. Αποσκοπεί όχι μόνον να λειτουργήσει ως ιστοχώρος έκφρασης της πολιτικής σκέψης των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, αλλά γενικότερα να συμβάλλει στον υπεύθυνο δημόσιο διάλογο.<<<<<<<<<<<<<< Γι’ αυτό θα δημοσιεύει κείμενα όχι μόνον μελών του κόμματος αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, καθώς και πολιτών με άποψη για τα κοινά. Επίσης θα δημοσιεύονται σχόλια αναγνωστών.

Ο Δούρειος Ίππος θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα του παρόντος με ριζοσπαστικό τρόπο και να αναδείξει την χρεοκοπία του σημερινού πολιτικού συστήματος, που εγκαθιδρύθηκε το 1974 με μεγάλες προσδοκίες και τελικώς εκφυλίσθηκε σε μία ιδιοτελή κληρονομική ολιγαρχία με τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά...........................................................................
..................................................................................
Γιατί τόσες συμπτώσεις Ταϋγετε - Μελέτη Μελετόπουλε ?????
Μιλάμε για το κόμμα των "εκλεκτών" και "αρίστων" προσωπικοτήτων. Των "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ", που τους κρατάω πολύ, πολύ μακριά μου. πιο μακριά κι απ' τον Καραμανλή.
Ο Μελετόπουλος, πριν κάνει το κόμμα, έκανε μεγάλη μπουρδελότσαρκα, ανάμεσα σε αυτούς που θα υποκαταστήσει. Στις πλείστες των περιπτώσεων, το έχει και καμάρι στα βιογραφικά του.
ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΜΟΥ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου