Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ BLOG, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ

ΙΣΡΑΗΛ: ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πολιτική ανάλυση των γεγονότων στην Μέση Ανατολή, Ισραήλ και την παγκόσμια τρομοκρατία. Ειδήσεις μη αναφερλομενες από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ισραηλινή Επιστήμονας Κερδίζει το Βραβείο Νομπέλ Χημείας

Πηγή:Zan Cohen

Η Ισραηλινή επιστήμονας, Άντα Γιόνατ, διακεκριμένη ερευνήτρια στον τομέα της δομικής βιολογίας κέρδισε το Βραβείο Νομπέλ Χημείας την Τέταρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής Νομπέλ στη Στοκχόλμη. Η Γιόνατ μοιράζεται το Βραβείο με τον Βενκάτραμαν Ραμικρισνάν από την Μεγάλη Βρετανία και τον Αμερικανό Τόμας Α. Στάϊνιτς για την έρευνά που έκανε σχετικά με την δομή και την λειτουργία των ριβοσωματων.

Η Γιόνατ, επικέντρωσε την έρευνά της στην δομή των ριβοσωμάτων, ένα μέρος των κυττάρων που.................. ........................................................... ....................................................
.......Και.... ώωωωω τι εκπληξάρααααα!!!!!!!! Ακόμα ένα Νόμπελ σε Εβραίο. 8 στους 10 παραλήπτες Νόμπελ και Όσκαρ, το εισπράττει Εβραίος, καθαρόαιμος, ή Αμερικανοποιημένος, ή Αγγλοποιημένος, ή Γερμανοποιημένος και ότι φανταστεί ο αρρωστημένος εγκέφαλός τους.
Πρόκειται για το
που ξαναενεργοποιήθηκε μέσα στον Σεπτέμβρη 2009, αποκλειστικά για να προωθεί τη προπαγάνδα της Μοσάντ στην Ελληνική Μπλογκόσφαιρα και το παρουσιάζω προς αποφυγή. Είναι πράκτορας του Σιωνισμού, όποιος ισχυρίζεται ότι μπορεί να γίνεται διάλογος με τέτοιες ξεφωνημένες σελίδες.
ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

4 σχόλια:

  1. Για τους επισκεπτες της σιωνο-ιστοσελιδας αυτης και φυσικα στον κ. Κοεν, θα συνιστουσα να δουν αυτο το φιλμακι. (Μιλαει για προσωπα και πραγματα). Και να αφησουνε κεινα που ξερουν. Τα του κωλου δηλαδη. Σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος.

    http://www.youtube.com/watch?v=BLTOJQSKGDQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, το βιντεάκι το κατέβασαν....(δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βιντεακι http://youtube.com/watch?v=BLTOJQSKGDQ υπαρχει ακομα στο διαδυκτιο δεν το κατεβασε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ, ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή