Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΑΣΕΜΠΙΓΙΟ?????

Μετά την ολική καταστροφή του Παρθενώνα και της Ακρόπολης, τη τσιμεντοποίηση της οποίας γιόρτασαν οι μασόνοι με το δήθεν νέο Μουσείο Ακρόπολης, έρχεται βίαια η "πράσινη τσιμεντοποίηση" της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο Εβραιοαμερικάνος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κουβάλησε στον ιερό χώρο του αρχαίου ολυμπισμού, το ποιο μισητό πρόσωπο της Βαρκελώνης και μας τον παρουσίασε σαν αναμορφωτή της.
Κατ' αρχήν, τι λόγους έχει ή έχουν και μας κρύβουν ή παραποιούν το μικρό του όνομα, που είναι Josep (Γιόσιπ ή Γιοσίπ ή Ιωσήφ) και όχι Jose' (Χοσέ) ούτε Hose.
Λοιπόοοοοοοοννννν!!! Μια μικρή ματιά στη Wikipedia αν ρίξουμε, θα βρούμε και θα δούμε, ότι ο διάσημος αρχι τέκτονας, έχει απέχθεια με οτιδήποτε κλασικό και προπάντων αρχαιοελληνικό. Είναι ένας μεταμοντερνιστής (ακραίος μοντερνιστής) των κατασκευών και δεδηλωμένος λάτρης του τσιμέντου, του βιομηχανικού χάλυβα και του κουκουλώματος με γυαλί. Αυτό που παρουσιάζουν αυτός και η εταιρεία ..."Herzog & de Meuron", για τη Βαρκελώνη, με προμετωπίδα το τρισάθλιο τερατούργημα του κτιρίου "Φόρουμ της Βαρκελώνης), είναι στη πραγματικότητα μια εκτεταμένη οικολογική και πολιτισμική καταστροφή, για την οποία είχαν ξεσηκωθεί
όλες οι οικολογικές ακτιβιστικές και πολιτισμικές οργανώσεις και τους πήραν με τις τομάτες. Δεν κάνω πλάκα, κάντε μια μικρή βόλτα και θα βρείτε περισσότερα απ' όσα βρήκα εγώ. Ο άνθρωπος είναι μεγάλη περίπτωση.
Το ίδιο αρχιτεκτονικό τιμ, ευθύνεται για το τεράστιο σιδερένιο κλουβί, το οποίο κατ' ευφημισμό βάφτισαν "Ολυμπιακό Στάδιο Πεκίνου"!!!
Εκτός από το άγριο γδάρσιμο των κατά τόπο κυβερνήσεων, για τις κακόγουστες κατασκευές, τόσο ο Ιωσήφ Acebillo, όσο και η εβραιογερμανικών συμφερόντων "Ελβετική) πολυεθνική, κατασκευαστική και ...αρχιτεκτονική του τσιμέντου εταιρεία "Herzog & de Meuron", έχουν και επίσημους ...χορηγούς, τις πολυεθνικές:
Coca Cola
Nestle
Telefonica
Indra

Ίσως να μη σημαίνει και τίποτα, απλά για την ιστορία σημειώνω, ότι αναζητώντας και την ιστοσελίδα του "Βαρκελώνη 2004", διαπίστωσα ότι την έχουν εξαφανίσει.
Πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο ....Καλατράβας του Παπανδρέου είναι εδώ και είναι για να φάνε το καταπέτασμα και για να εξαφανίσουν την Αρχαία Ολυμπία από προσώπου γης, με τσιμέντο και ατσάλι και γυαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου