Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ" - Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Νέο διεθνές ξεφτίλισμα... το μάθαμε.... ντραπήκαμε.

Δεν μας έφταναν τα ξευτιλίσματα που μας είχε κάνει η Φανή Χαλκιά, μεταξύ Τόκιο και Πεκίνου. Δεν μας έφταναν τα πολλαπλά χτυπήματα από τις αναμείξεις των μισών και πλέον μελών του συλλόγου "Ελλήνων Ολυμπιονικών" σε υποθέσεις ντόπινγκ. Και ενώ εκκρεμούν και οι δικαστικές διερευνήσεις (και για τη Χαλκιά) για καταλογισμό ευθυνών (τελείως τυπικό), άντε και ξανά παγκόσμια αρνητικά πρωτοσέλιδα. Και μετά από τόσες και τόσες ξευτίλες ρε Χαλκιά, θα μαζέψεις φωτογραφίες της στημένης λαμπαδηδοδρομίας σου, για να δείξεις στο δικαστήριο, το ......πόση εκτίμηση τρέφουν στη μάπα σου οι συνάδελφοί σου??????

Πάρτο χαμπάρι κυρά μου!!!!! στη συνείδησή μας, είσαι μια από τις σύγχρονες ντροπές μας!!!!! Άντε και ...............

Για την απλή λειτουργία του εγκεφάλου μου, τα μέλη του καταξευτιλισμένου πλέον συλλόγου των "Ελλήνων Ολυμπιονικών", έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές, για να περισώσουν ότι από αξιοπρέπεια μπορεί να περισωθεί.

---- ή ΣΗΜΕΡΑ κι όλας να διαλύσουν τον σύλλογο λόγω εκτεταμένης διαφθοράς πολλών μελών του, κι ας φτιάξουν εξ αρχής κάτι άλλο.

---- ή ΣΗΜΕΡΑ κι όλας, να διαγράψουν από τις λίστες τους, όλα τα κωλόπαιδα που αναμείχθηκαν σε ιστορίες ντόπας ή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε ελέγχουν αντιντόπινγκ κοντρόλ, ή εξαφανίζονται κάθε φορά που τους αναζητούν για έλεγχο. Επειδή, είτε δεν υπάρχουν τα κότσια (ολυμπιακού επιπέδου), είτε γιατί πιθανόν οι ντόπες έχουν την πλειοψηφία στο σύλλογο, είτε γιατί και σ' αυτό το ατιμασμένο σώμα, η κάθε ψήφος έχει μεγαλύτερη "αξία" από τη κάθαρση, αυτή η δεύτερη λύση αξιοπρέπειας δεν τη βλέπω να είναι εφικτή.

Γι αυτό, προτείνω σε όσους πιστεύουν ότι τους έχει απομείνει έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια, να παραιτηθούν και να φύγουν από τον λερωμένο σύλλογο και να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτές τις ντοπαρισμένες ιστορίες. Ας φτιάξουν κάτι άλλο. Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν πολλά προηγούμενα (που υπάρχουν και ρεζιλεύουν τη χώρα και τα ολυμπιακά ιδεώδη), η δήλωση του Σπύρου Ζαννιά, ότι τη τιμωρημένη έως και τον Αύγουστο 2010 Φανή Χαλκιά, τους την πρότεινε ο ..."Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών" για τη φετινή λαμπαδηδοδρομία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, είναι ένα φτύσιμο που δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Ο Καπράλος κι ο Κούβελος (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα της αξιοθρήνητης Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής), ενώ παραβρέθηκαν σε όλα τα πανηγύρια της φλόγας, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, για να μας περιλάβει το εβραίικο ελληνικό και παγκόσμιο λόμπι (που μας τους φύτεψε σε αυτές τις θέσεις), να ρητορεύουν με αισχρότητα και υποκρισία εναντίον μας. Ο άντρας της Μπακογιάννη, ο Κούβελος, είναι επίσης και "αρχηγός" της Ελληνικής αθλητικής αποστολής. Και οι δυο σας ρε, με τι μούτρα θα συνεχίσετε στις χεσμένες θέσεις σας????? Ακόμα κι αν τα φορτώνεται στους μαλάκες, εσείς τι ρόλους παίζετε????? Ο Καπράλος, ο Κούβελος, ο Ζάννας και όλο το παραμυστικό κογκλάβιο, έχουν τη πρώτη και τη τελευταία ευθύνη. Να πάρουν δρόμο.

Είστε όντως ανδρείκελα και όργανα άλλων χωρίς άποψη και γνώμη????? Κανένας δεν σας ρωτά για τίποτα και απλώς προεδρεύετε????? Και συ ρε ξεφτιλισμένε πρόεδρε της επιτροπής ......λαμπαδηδοδρομίας(!!!!!) τι είναι αυτά που τσαμπουνάς????? Ποιους δείχνεις ρε για τις δικές σου ευθύνες??????

ΟΥΞΩ ΡΕ...... ΟΥΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΓΟΜΑΡΙΑ...... ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕέεεεεεεεεεεεεε

1 σχόλιο:

  1. μπραβο!!!!!!!!! πολυ καλα τους τα πες.Συνεχεια τετοια θελουν για να στρωσουν.Αλλα που......... Ετσι μαθαν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή