Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ" ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΚΑΣ;

ΙΚΑ οδός ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
Η γραφειοκρατία στο έπακρον!!!
Έκοψαν το επίδομα παραπληγίας γιαγιάς 93 ετών και ζητήθηκε να αποδείξουν ότι πράγματι ΔΕΝ μπορεί να περπατήσει και πράγματι ότι έχει σπάσει και τούς δύο γοφούς με αποτέλεσμα να είναι κατάκοιτη εδώ και 6 χρόνια, και να ξαναπεράσει από επιτροπή...
ΟΧΙ καλέ είναι καλά και θα πάει σχολείο την άλλη εβδομάδα
IKA BOΛOY
΄Ενας συμπολίτης μας με σκλήρυνση κατά πλάκας βγήκε από το νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύθηκε για θεραπεία της νόσου του, στις 27/9/9. Με φαρμακευτική συνταγή για να συνεχίσει και κατ΄οίκον.
Έπρεπε όμως να πάει στο ΙΚΑ Βόλου για να πάρει ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗ παρόλο που το νοσοκομείο Λάρισας είναι κρατικό (ίδιος φορέας- ίδια υπηρεσία) για να μπορέσει επιτέλους να πάρει τα φάρμακά του .
Η συνταγή έπρεπε να βγει σε 5 φωτο-αντίγραφα, να επικυρωθεί και ο αρχίατρος να βάλει μία υπογραφή. Ο γιατρός όμως δεν μπορούσε να βάλει την ριμάδα την υπογραφή του αλλά είπε στον ασθενή να ξαναπάει σε 3 ημέρες...
Σίγουρα ο αρχίατρος φοβόταν ότι θα γίνει καλά ο ασθενής με την ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ και μπορεί να εκτίθετο στην υπηρεσία του και στην επιτροπή παραπληγίας...
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ
ΈΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΙΚΑs ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΦΙΛΟΤΙΜΟ
Αναρτήθηκε από i-diadromi

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ:

Αυτόν τον καιρό έχω αρκετά προβλήματα υγείας και πηγαίνω σε γιατρούς. Είμαι ασφαλισμένος του ΙΚΑ και αναγκαστικά έχω διπλή ταλαιπωρία για την επίλυση των προβλημάτων μου. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις μου, η εμπλοκή των γιατρών του ΙΚΑ, θα έπρεπε σύμφωνα με τη νομοθεσία να είναι τυπική.

Κι όμως. Οι περισσότερη γιατροί και στο ΙΚΑ, δεν έχουν καμιά επαφή με τον όρκο του Ιπποκράτη. Μπαίνεις στο ιατρείο για να διεκπεραιώσουν τυπικά τα χαρτιά Νοσοκομείου και αμέσως σου δίνουν να καταλάβεις, ότι είσαι .....υποψήφιος πελάτης τους ....ιδιωτικού δικαίου. Αποφεύγω να αναφερθώ αναλυτικά στο AVRAGIOZ, γιατί εύκολα θα παρεξηγηθώ.

Ευχαριστώ τη "ΔΙΑΔΡΟΜΗ) για το θέμα και σχολιάζω, ότι και πάλι λίγα φαίνονται, από το σάπιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης του τέρατος που ονομάζεται ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ. Μαυρίστε τη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου