Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΕ - ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?????

Όποιος κατηγορεί το σπίτι του, πέφτει και τον πλακώνει.
=Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε στον Real Fm. “Τα ταμεία ειναι άδεια κι όταν λέμε είναι άδεια είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο” ξεκαθάρισε ότι την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το επίδομα ανεργίας, κάτι που σημαίνει πως εάν τελικά ισχύσει, χιλιάδες άνεργοι θα μείνουν χωρίς χρήματα.
=Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 [σήμερα]
θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου 1,6 δισ. (τιμές πάτου εξασφαλισμένες, λόγω συκοφάντησης).
Καλή τύχη κε Παπακωνσταντίνου
Ερώτημα βλακός:
Τις 100 πρώτες μέρες ψευτοκυβέρνησης, πόσες επιδοτήσεις πλήρωσε ο ΟΑΕΔ ή το Υπουργείο Απασχόλησης ή το Υπουργείο Οικονομίας, στους εργοδότες που εισφοροδιαφεύγουν, για δήθεν δημιουργία νέων θέσεων εργασίας?????
Αυτοί που χρηματοδοτούνται, ελέγχονται για τυχόν εικονικές προσλήψεις προσωπικού, το οποίο έτσι κι αλλιώς το είχαν και έτσι απλά το μετακινούν από εταιρεία σε "θυγατρική" εταιρεία, ώστε στη δεύτερη να ψευτοφαίνονται σαν "νέες" προσλήψεις?????
Τα ανίκανα αυτιά των συναρμόδιων ανίκανων υπουργών, δεν έχουν ακούσει ποτέ για τις γκαγκστερικές απειλές των εργοδοτών, εναντίον αυτού του εσωμετακινούμενου προσωπικού, για μόνιμη εγγραφή τους στους καταλόγους ανέργων του ΟΑΕΔ, έτσι και τολμήσουν και μιλήσουν για τη κομπίνα των ψευτοπροσλήψεων?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου