Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η ΞΕGOLANΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, MADE IN ISRAEL, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΙΑΛΕΣ ΠΟΡΔΕΣ.

Ο Theodor Pagalos είναι ένας από τους πολλούς Εβραιόφιλους αιώνιους μνηστήρες του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Πρωταγωνιστής με τη "Συμμορία των 4" που ανέδειξε τον ενδιάμεσο Εβραίο Σημίτη αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, για να μη εκτεθεί ευθέως, ο διάδοχος του στέμματος Τζέφρι Παπανδρέου, έως που θα αποφάσιζε να αναλάβει.
Όταν ο Τζέφρι Παπανδρέου αποφάσισε να πάρει το δαχτυλίδι αρχηγίας, ο μεν Σημίτης παγίδευσε τον πολιτικά ηλίθιο φιλοεβραίο ΜΠΕΝιζέλο, ο δε Πάγκαλος στήριξε τον φιλοεβραϊκό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ώστε λόγω ηλικίας πλέον, αυτός να εξασφάλιζε τη θέση Νο 2 στην ιεραρχία.
Στο παρελθόν του ο Πάγκαλος έχει πολλές λαδιές, ιδιαίτερα με Ίμια και με Οτσαλάν, που του είχαν αφαιρέσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, στο αρχέγονο "ηρωικό" πρώην ΠΑΣΟΚ. Για να μπορέσει να ξανασταθεί επάξια δίπλα στον Εβραίο πρόεδρο μιας Σοσιαλιστικής Διεθνούς Πόρνης, χρειαζόταν επείγουσα αναβάπτιση.
Η κολυμπήθρα βρέθηκε πανεύκολα.........
Ήταν μια βροχερή και παγερή νύχτα στα μεσοΔεκεμβριανά του 2008. Ο μπαχλέμπης (Εβραίος) πρεσβευτής στην Αθήνα δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Κάποιος Εβραίος μπακάλης τον κορόδεψε και του πούλησε χοιρινό αντίς για αρνάκι και βρισκόταν μέσα στους εφιάλτες του. Έκλεινε τους οφθαλμούς του και έβλεπε τον σατανά όρθιο μπροστά του, με μια γιαταγάνα, ΝΑ!!!
Ο Τζέφρι δεχόταν βομβαρδισμό μηνυμάτων από Τζερούσαλεμ κι από Ουασιγκτώνα, αλλά δεν προλάβαινε να τα διαβάσει, διότι διαρκώς είχε οράματα για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος και τη Σοσιαλιστική Διεθνή Πόρνη στη τσέπη.
Η Μαφία των καζίνο του Λας Βέγκας άρχισε να ανησυχεί και για να κοιμάται ήσυχα, αποφάσισε να βγάλει αναπληρωματικό υποχείριο, υποχοίριο και υποζύγιο. Μελέτησε τις προδιαγραφές και τις πολύ χοντρές αδυναμίες και αποφάσισε μια κι έξω: ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!
Αμέσως (μεσοΔεκεμβριανά του 2008), ενημερώνεται ο Εβραίος Πρεσβευτής και Ώωωωω του θαύματος, ξεχνάει τον πονόκοιλο και τον πιάνουν κάτι κρυφοχριστιανικές λαιμαργίες, άλλο πράμα. Μέχρι που ξεχνά τη Θεότητα του Χριστούλη, γιατί κατά το συμφέρον και τη περίσταση, θυμάται ότι ο Θεός, πρέπει να έχει Εβραϊκή καταγωγή. Από το Αμέρικα τον βρήκαν απροετοίμαστο
Ευτυχώς!!!! Μέσα σε μια ψάθα, στο κομποδίνο, βλέπει να προεξέχουν 3 φιάλαι κρασί GOLAN-GOLAN και πήγε η καρδιά του στη θέση τη πρέπουσα.
Χρυσό το περιτύλιγμα και με 7 κλητήρες άνευ Ισραηλινής Ιθαγένειας, στέλνει τους οίνους
GOLAN-GOLAN στον πιο διάσημο Έλληνα ....οινοποιό: Στον Θιοντόρ Πάγκαλο. Σε κανέναν άλλον!!!! (Και να ήθελε, δεν υπήρχαν αντίστοιχαι μπουκάλαι)!
Ο Θόδωρος, κοίταζε τις
GOLAN-GOLAN και δεν καταλάβαινε γρι. Έφταιγε και το παχυσαρκώδες του εγκεφάλου του, που του επιβάλει συνεχώς καθυστερήσεις και τη χοντρόμπαλα στην εξέδρα με τα διαρκείας!!!
Εις εκ των επτάφωτων κλητήρων, βγάζει τότενες, έναν φάκελο επτασφράγιστον και τον προσφέρει στον Θίοντορ μετά μειδιάματος του σαρκασμού.
Σειρά του Πάγκαλου το υπόκωφο μειδίαμα, κατόπιν του αναγνώσματος Επιτέλους!!!! Να κι ένας πραγματικά σοφός Εβραίος, που αντιλήφθηκε τις αντιστάσεις του, που κανένας δεν αναγνώρισε κατά και μετά την Επταετία.
Άναψε το τζάκι, ειδικά για να κάψει το εβραίικο ραβασάκι και κάθεται στο πολυτελές του, για να συντάξει την απάντηση, με μια ευγένεια,που ο χοντρόμπαλος δεν τη συνηθίζει, κατάφερε στην επιστολή του, να εντάξει και τον μίστερ Τζέκυλ και τον μίστερ Χάϊντ. Διαβάστε τον εβραιοδοξασμένο κυνηγό του Οτσαλάν και τον μπαρόβιο των Ιμίων, που όμως είχε τη διαύγεια να διακρίνει τον τόπο παραγωγής του κρασιού:
Dear Mr. Ambassador,.......... Αγαπητέ Κύριε Πρέσβη

Σας ευχαριστώ για τις τρεις φιάλες κρασιού που μου στείλατε ως δώρο εορτών.

Εύχομαι σε σας, την οικογένειά σας και σε καθέναν στην Πρεσβεία σας ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο. Υγεία και πρόοδος σε όλους σας.
Δυστυχώς παρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε, έχει παραχθεί στα Υψώματα του Γκολάν. Έχω διδαχθεί απ’ όταν ήμουν πολύ νέος να μην κλέβω και να μην δέχομαι τα προϊόντα κλοπής. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπει να σας το επιστρέψω.
Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά και με πολυάριθμες αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την ελπίδα μου ότι το Ισραήλ θα βρει ασφάλεια εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων του και οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους από τη Χαμάς ή οποιονδήποτε άλλον θα περιοριστούν και θα πάψουν οριστικά αλλά ελπίζω επίσης ότι η κυβέρνησή σας θα σταματήσει να εξασκεί πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα από τον Χίτλερ και τις στρατιές του.
Πράξεις όπως αυτές που συμβαίνουν τούτες τις μέρες από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας.
Με αυτές τις σκέψεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για εσάς, τον ισραηλινό λαό και όλους τους λαούς της δικής μας περιοχής του κόσμου".
Πέρασαν για όλους, κάποιες ώρες αμηχανίας. Το θέμα μπερδεύτηκε, όταν απευθύνθηκαν σε κάποια γνωστά δημοσιογραφικά ονόματα, τα οποία είπαν πολύ ευγενικά "να 'πα να γαμηθείτε".
Και μπήκαν τα μεγάλα μέσα. Για να μη κινδυνεύουν τα ενθάδε όργανα και υβρίζουν ασύστολα, χρηματίζουν τον Μπέπε ΡΑΦΑΕΛΕ Γκρίλο της γείτονος Ιταλίας, που έχει βαρβάτη εκπομπή, αντίστοιχη του Λαζόπουλου, που και αναλαμβάνει να δημοσιοποιήσει το γεγονός και την επιστολή Πάγκαλου.
Γίνεται της σκυταλοδρομίας Κάποιοι φωστήρες στα ενθάδε ΜΜΕ και σε
επαγγελματικά blogs, έβγαλαν αποκλειστικότητες εκ των υστέρων, για να τους ξεφτιλίσει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 7 ή 8-1-2009, για την γελοιότητά τους!!!!!
Δεν τον ζόρισαν τον άθλο μη και κλουβιάνει καθοδόν. Κύλησαν μέρες και μαζί τους άρχισε και η κατρακύλα του Καραμανλή, για την οποία ο ίδιος σιγοψιθύριζε στους κολλητούς του, ότι "5 χρόνια στη πρωθυπουργία είναι αρκετά", "είμαι πολύ κουρασμένος" και άλλες αντίστοιχες μαλακίες που δεν ισχύουν για κανέναν πολιτικό.
Στον Καραμανλή η Εβραϊκή Μαφία, που ελέγχει τις Ευρώπες και τις Αμερικές, του έδειξε γλαφυρώς, ότι πρέπει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια γιατί είναι η σειρά του Τζέφρι και ότι αν δεν την κάνει, θα μεταταγεί ως τρόφιμος του Κορυδαλού ου ου ου ου.........
Έτσι, από 4-10-2009, αποκτήσαμε έναν Εβραίο Γκα-Γκά πρωθυπουργό, για τα σαρδάμ του οποίου, επιστρατεύθηκαν όλα τα γραφεία προώθησης γκαγκάδων της Αμέρικα. Χωρίς να σημειωθεί καμία απολύτως έκπληξη, ο Πάγκαλος ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κυβέρνησης του Τζέφρι Παπανδρέου.
ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΑ να σας υπενθυμίσω, γιατί τα ΜΜΕ μας αποβλακώνουν, πρωτού δώσει ο Σημίτης το δαχτυλίδι στον Τζέφρι Παπανδρέου, παιζόταν ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, να τον βάλουν οι Εβραίοι στη Προεδρία της ΕΕ.

Τώρα, από το πουθενά, 14 μήνες μετά τον made in Ierousalem ξεGOLANσμένο άθλο των κρασιών του Πάγκαλου, έχουμε νέο ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ξεθάψιμο του ανύπαρκτου κατωρθώματος, ξανά
made in Ierousalem!!!!! από το ιστολόγιο του παρακάτω τσάμπα μάγκα, ο οποίος ΤΩΡΑ January 26, 2010 at 1:12 pm, μας .....ξεκαθαρίζει για τον Πάγκαλο:

BEWARE OF GREEKS RETURNING GIFTS

I love this guy!

GREEK MP RETURNS WINE GIFT TO ISRAELI EMBASSY

Ο τσάμπα μάγκας, έχει ένα στυλ, που απέχει έτη φωτός από ιστοσελίδες και ιστολόγια, προς τα οποία προσπαθεί να δείξει ότι συγγενεύει και κυκλοφορεί με τα παρακάτω στοιχεία:

About: DesertPeace
Name: Desert Peace
Location: Jerusalem, Israel
From my very first post….

I am originally from the United States. I have been living in Jerusalem, Israel for 25 years and have dedicated all of those years to try and create an atmosphere that will lead to a just and permanent peace in this area. Israelis and Palestinians have more in common that the outsider might see… I will attempt on this blog to show those similarities and show why I am so confident that one day we will live in peace together.
I know it can be done!

About…
Active Peace/Civil Rights Worker.. Aiming to establish a just and lasting peace between Israel and Palestine, while at the same time continue the struggle against racism and for peace throughout the world......................... .................
=========================================
Δεν είναι ξεκάρφωτη η προβολή. Το εβραϊκό παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, δεν κάνει τίποτα τυχαία. Κάπου υπάρχει κάποια τρανή διεκδικήσιμη θέση, για την οποία μεταξύ των ονομάτων, παίζει και το όνομα του Τζέφρι Παπανδρέου ( όπως παλιότερα του εβραίου Σημίτη) και επειδή δεν γουστάρουν εκπλήξεις, βγαίνουν με τον συνήθη τρόπο και δείχνουν, ποιος είναι ο τύπος που γουστάρουν, αν μας μεταπηδήσει ο Τζέφρι για άλλο διεθνές αξίωμα.
Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου