Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

===> Γιατί οι σάπιοι κυβερνήτες, ξέρουν που θα βρουν χρήμα, για παράνομες επιδοτήσεις Τραπεζών και να κάνουν παιχνίδι κάτω απ' το τραπέζι.
===> Γιατί οι σάπιοι κυβερνήτες, ξέρουν που θα βρουν χρήμα, για να επιδοτήσουν παράνομα, τις πωλήσεις εισαγώμενων αυτοκινήτων και να κάνουν παιχνίδι κάτω απ' το τραπέζι.
===> Γιατί οι σάπιοι κυβερνήτες, ξέρουν που θα βρουν χρήμα, για να επιδοτήσουν παράνομα, τις πωλήσεις κλιματιστικών εισαγωγής και να κάνουν παιχνίδι κάτω απ' το τραπέζι.
===> Γιατί οι σάπιοι κυβερνήτες, ξέρουν που θα βρουν χρήμα, για να επιδοτήσουν παράνομα, τις πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών εισαγωγής και να κάνουν παιχνίδι κάτω απ' το τραπέζι.
===> Γιατί οι σάπιοι κυβερνήτες, ξέρουν που θα βρουν χρήμα, για να επιδοτήσουν παράνομα τις πωλήσεις κουφωμάτων εισαγωγής και να κάνουν παιχνίδι κάτω απ' το τραπέζι!!!!!!!!!!!!!!!
Καιρός είναι, να κόψουν τα λαρύγγια τους οι σάπιοι κυβερνήτες, και να στηρίξουν τη ντόπια παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων.
Ο ΜπαρμπαΝίκος συνιστά πατριωτική συμμαχία αγροτών, εργατών και όλου του λαού και μπουκάρισμα των τρακτέρ στο Σύνταγμα, μέχρι τελικής πτώσης των Εβραιοδούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου