Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Έγραψα στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010: ΕΤΣΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ ΦΕΣΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!!!!

Διαβάστε συμπληρωματικά, τι έγραψε το http://www.capital.gr/news.asp?id=895777, για τη πραγματική μαφία των Εβραίων
της Goldman Sachs, την 27-1-2010 (και όχι μόνο, γιατί 27, 28 και 29 έγραψαν πλέον οι πάντες για τη πραγματική μαφία των Εβραίων):

Ελληνικά ομόλογα έως €25 δισ. προωθεί στην Κίνα η Goldman Sachs - Διαψεύδει το ΥΠ.ΟΙΚ.

Την αγορά ελληνικών ομολόγων ύψους έως και 25 δισ. ευρώ προωθεί η Goldman Sachs στην Κίνα και ειδικότερα στην Κρατική Υπηρεσία Ξένου Συναλλάγματος που διαχειρίζεται τα τεράστια αποθεματικά της χώρας, όπως αναφέρει το Marketwatch επικαλούμενο δημοσίευμα των FT. Ωστόσο με επίσημη ανακοινωσή του το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει την ύπαρξη "οποιαδήποτε εντολής σε επενδυτική τράπεζα να κάνει διαπραγματεύσεις σε αυτή την κατεύθυνση για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης".

Στο δημοσίευμα των FT αναφερόταν ότι το Πεκίνο δεν έχει ακόμη συμφωνήσει, όπως φερόταν να δηλώνει αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών που, αποφεύγοντας να δώσει ακριβή νούμερα, ανέφερε ότι ένα ποσό μεταξύ 20 και 25 δισ. ευρώ έχει ήδη συζητηθεί. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις του στο πρακτορείο Dow Jones Newswires έκανε γνωστό ότι αν συμμετάσχουν Κινέζοι επενδυτές, το μέγεθος της έκδοσης θα πρέπει να είναι "σημαντικό... πιθανώς 5 δισ. δολ. έως 10 δισ. δολ.". Για το ενδεχόμενο να φτάσει το ποσό των ελληνικών ομολόγων προς την Κίνα έως τα 25 δισ. ευρώ έκανε λόγο και το Dow Jones Newswires επικαλούμενο καλά πληροφορημένη πηγή. Το Marketwatch αναφέρει ακόμη ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, Gary Cohn, βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα -όπως είχε αναφέρει και το "Κεφάλαιο" της 23ης Ιανουαρίου "την Πέμπτη το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών συνάντησε ανώτερο στέλεχος του επιτελείου-αντιπροσωπεία της Goldman Sachs"- και πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση την πώληση ποσοστού της Εθνικής Τράπεζας στην Bank of China Ltd. καθώς και στο κρατικό fund China Investment Corp., (κάτι το οποίο έχει απορριφθεί από την ελληνική πλευρά, όπως αναφέρει σε πρωινό της report η Marfin Analysis, η οποία παράλληλα συμπληρώνει πως ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της ΕΤΕ κ. Απόστολος Ταµβακάκης δήλωσε άγνοια για το θέµα, σύµφωνα µε το Reuters). Πάντως στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι Κινέζοι αξιωματούχοι φέρονται να δήλωσαν ότι η CIC δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, καθώς και ότι οι κινεζικές αρχές δεν θα επέτρεπαν στην Bank of China να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους επένδυση.

Διαψεύδει το υπουργείο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών έχει ως εξής:

"Η επιτυχής έκδοση του 5ετούς ομολόγου από την Ελληνική Δημοκρατία, την 25/1/2010, αποδεικνύει ότι υπάρχει ζήτηση από τις διεθνείς αγορές για ελληνικά ομόλογα. Η επιτυχής υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας, και των μεγάλων αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να οδηγήσει και σε καλύτερους όρους δανεισμού.

Στο πλαίσιο του δανεισμού της χώρας, εντάσσεται και η γεωγραφική διαφοροποίηση των πηγών δανεισμού. Ο Υπουργός Οικονομικών πρόσφατα πραγματοποίησε ταξίδι στο Λονδίνο για συνάντηση με θεσμικούς επενδυτές. Συναντήσεις παρόμοιου είδους συνεχίζονται και στην Αθήνα ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις ΗΠΑ και στην Ασία.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση συμφωνία της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την αγορά χρέους, είτε ελληνικών ομολόγων, είτε Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων από επενδυτικά σχήματα στην Κίνα ή αλλού. Επίσης διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε εντολή σε επενδυτική τράπεζα να κάνει διαπραγματεύσεις σε αυτή την κατεύθυνση για λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της κυβέρνησης."

Κομισιόν: Ουδέν σχόλιο για πιθανή συμφωνία Ελλάδας - Κίνας για ομόλογο

Αρνήθηκε να σχολιάσει η Κομισιόν δημοσιεύματα του Τύπου πως η Ελλάδα έχει στραφεί στην Κίνα για πώληση ομολόγων ύψους έως 25 δισ. ευρώ, μεταδίδει το Reuters.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα την Τετάρτη, το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε επίσημα τα σχετικά δημοσιεύματα των Financial Times και της Wall Street Journal.

=========================

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επαναλάβω, από πότε και για πόσο καιρό, ο αλητήριος πρωθυπουργός Εβραίων των Αθηνών, με Παπακωνσταντίνου και με Κατσέλη, αλώνιζε αυτές τις πραγματικές γιάφκες των Εβραίων διεθνών τρομοκρατών, για να τινάξουν στον αέρα την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή οικονομία, για να κερδοσκοπήσουν με τα επιτόκια.

Το ξαναλέω και ξανασξεφτείτε το: Είσαι Έλληνας και σε πλησιάζει οποιοσδήποτε χρηματιστής, αυτή την ώρα που μιλάμε για χρεωκοπία της χώρας και σαν Έλληνα ιδιώτη με αυξημένες ως εκ τούτου επισφάλειες και σου ζητά να σε δανείσει με επιτόκιο το πολύ 3%. Τώρα καταλαβαίνεις, γιατί γίνεται "πατώ σμε - πατώ σε" για να δανείσουν την Ελλάδα της ΕΕ, με το 6,7% (ΝΑΙ εκεί το πάνε τελικά) και για ποσό μικρότερο από αυτό που η Ελλαδίτσα χρηματοδότησε τις Ελληνικές Τράπεζες (που δεν ήθελαν) στο γνωστό άλλο Αμερικανοεβραϊκό κόλπο (στην Αμερική) των ....γαμημένων ομολόγων τους??????? Πολλά τα λεφτά και οι μίζες ΤΖΕΦΡΙιιιιιιιι!!!!!!!

Και θέλουν να μας πάνε που????? Στη ΚΙΝΑ!!!!!!! Εκεί που οι οικονομικοί έλεγχοι εξαρτώνται από το απόλυτο καθεστώς. Αμερική και Ευρώπη μπορεί να Εβραιοκρατούνται, όμως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί εξακολουθούν και λειτουργούν και οι Εβραίοι τους φοβούνται. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου