Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Πρώην ηγέτης της Μαλαισίας Δρ Mahathir Mohamad: Αιτία Δημιουργίας Προβλημάτων στον Κόσμο οι Εβραίοι!!!!

27 Ιανουαρίου, 2010, Μελβούρνη, Αυστραλία (JTA) -

O πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Δρ Mahathir Mohamad, κατηγορεί to "Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής» για την υπαναχώρηση του Προέδρου Obama, από τον τερματισμό του πολέμου στο Αφγανιστάν.
Τα Τοπικά ΜΜΕ της Μαλαισίας ανέφεραν, ότι ο Δρ Mahathir Mohamad, ο οποίος κυβέρνησε τη μουσουλμανική χώρα μεταξύ του 1981 και του 2003, είπε στη Διάσκεψη για την υποστήριξη της Αλ-Quds στις 21 Ιανουαρίου 2010, ότι η AIPAC (Εβραϊκή Ομάδα Πίεσης -Λόμπι- στις ΗΠΑ), παρεμπόδισε την υλοποίηση δύο από τις σημαντικότερες προεκλογικές υποσχέσεις του Ομπάμα: τον τερματισμό του πολέμου στο Αφγανιστάν και το κλείσιμο του Γκουαντανάμο.
"Υπάρχουν δυνάμεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες εμποδίζουν τον πρόεδρο να υλοποιεί κάποια πράγματα", δήλωσε στο Star της Μαλαισίας ο Mahathir και πρόσθεσε, "Μία από τις δυνάμεις αυτές, είναι το εβραϊκό λόμπι, το AIPAC".
Ο Mahathir, πολύ γνωστός για τις απόψεις του για τη καταπολέμηση του αντισημιτισμού, συνέχισε λέγοντας ότι οι Εβραίοι "είχαν πάντα ένα πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές χώρες. Θα έπρεπε να περιορίζεται σε γκέτο και περιοδικά λένε ότι σφαγιάστηκαν. Ωστόσο, εξακολουθούν να παραμένουν, να ευημερούν και να κατέχουν συνολικά τις κυβερνήσεις για οικονομική εκμετάλευση.
«Ακόμη και μετά τη "σφαγή" τους από τους Ναζί της Γερμανίας, από την οποία επέζησαν, για να συνεχίζουν να αποτελούν πηγή, για ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για τον κόσμο", είπε.
Ο Mahathir επίσης ισχυρίστηκε, ότι υπήρχαν «ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία» ότι την 11 / 9, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγιναν για να χρησιμοποιούνται κάθε τόσο σαν δικαιολογία (αφορμή) για να διεξάγουν (δια των ΗΠΑ) πόλεμο κατά του Ισλάμ.
"Εάν μπορούν να κάνουν «Avatar», μπορούν να κάνουν οτιδήποτα», φέρεται να είπε.
Σε απάντηση των παραπάνω, ο Αυστραλός ομοσπονδιακός νομοθέτης Michael Danby, ο οποίος είναι Εβραίος, είπε ότι "οι παρατηρήσεις του Δρ Mahathir, ότι οι Εβραίοι έπρεπε περιοδικά να σφαγιάστηκαν είναι απεχθής και πρέπει να καταδικάζεται. Ας ελπίσουμε ότι μέσα σε λίγους μήνες, όταν υπάρχουν δημοκρατικές εκλογές, θα δούμε σε μια σύγχρονη Μαλαισία, τον ηγέτη στην Anwar Ibrahim, ο συνασπισμός του οποίου η εκλογική νίκη, θα έχει ως αποτέλεσμα μια μη ρατσιστική πολιτική".

1 σχόλιο: