Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "BLACKWATER" -- ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΑΠ' ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ.

ΜΠΕΝ ιζέλε, οι παρελάσεις σε ενόχλησαν????? Εκεί είναι το πρόβλημα, ρε πολιτικό βλήμα, των δαπανών, ή στις μίζες των πιράνχας του υπουργείου σου, τα οποία ΚΑΙ ΕΣΥ διατήρησες????? Οι δαπάνες αίματος και χρήματος, για το χατήρι των αφεντικών σου, δεν σε ανοχλούν?????
Έρευνα στις ΗΠΑ για την μαζική δολοφονία αμάχων απο την Blackwater στο Ιρακ

Αναρτήθηκε από bananiagr

Η Blackwater είναι οι μισθοφόροι επαγγελματίες δολοφόνοι που έστειλε η Αμερική κατα την διάρκεια του “εκδημοκρατισμού” της στην Μ. Ανατολή, και όπου αλλού κρίνουν οτι πρέπει να τους στείλουν εντός ή εκτός της χώρας. Τα άτομα αυτά είναι κάθε είδους ψυχωτικό κατακάθι που μπορείτε να φανταστείτε, δεν είχαν κανένα μέλλον στην ζωή τους, και εντάχθηκαν σαν μισθοφορικός στρατός στην σκοτεινή εταιρεία Blackwater που όσοι επιχείρησαν να την δικάσουν και να την αποκαλύψουν και μέσα στην Αμερική, έχουν αποτύχει. Να τονίσω οτι το ίδιο πράγμα έγινε και με τον στρατό της Αμερικής στην Μέση Ανατολή, οπου με μαζική “πατριωτική” πλύση εγκεφάλου στον μέσο πεινασμένο και αμόρφωτο Αμερικανό πολίτη, χιλιάδες παιδιά γύρισαν στα φέρετρα. Όχι όμως μόνο αθώα και αφελή παιδιά, που άντε τώρα να πας στις οικογένειες τους και να τους πεις οτι πέθαναν για τα πετρέλαια, αλλά και άτομα των γκέτο, του δρόμου, κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι, μαζεύτηκε στον στρατό τους στο μιλητό και στο φούμαρο, τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια για να πάνε στην Μ. Ανατολή. Το Βιετνάμ επαναλαμβάνεται. Το αποτέλεσμα; Κατακόρυφη αύξηση βιασμών στον Αμερικανικό στρατό, όχι μόνο σε ανήλικα κορίτσια και γυναίκες του ντόπιου πληθυσμού, αλλά και σε γυναίκες στρατιωτίνες. Τραγικά περιστατικά όπου δεν μπορούσαν να πάνε ούτε στην τουαλέτα το βράδυ, και φυλούσαν τσίλιες για να μην δεχτούν επίθεση. Όλα με το τουμπεκί της ένδοξης αγλλοσαξωνικού επεκτατισμού υπερδύναμης και πλήρης νόμος σιωπής, και όπου έφτασε το θέμα σε δίκη, κυρίως γελοίες ποινές ή και αθώωση. Τα άτομα αυτά, τα επικίνδυνα άτομα που έβγαζαν απωθημένα στους άλλους, και έλεγαν στο ντοκυμαντέρ του Michael Moore, οτι όταν βγαίνουν έξω να “κάνουν την δουλειά” ακούνε μουσική στο mp3 με ιδιαίτερα αγαπημένο το Burn Mother Fucker των Bloodhound Gang.

Η Blackwater λοιπόν πρόσφατα, σε μία έξαρση Ράμπο, γάζωσε άμαχο πληθυσμό στο Ιρακ, κυρίως γυναικόπαιδα. Ο Μπάιντεν τώρα έχει πάει μία βόλτα απο την Ιρακινή κυβέρνηση – μαριονέτα που έχουν εγκαταστήσει στο Ιρακ, για να τα κουκουλώσουν για τα μάτια του κόσμου, αφου κατα την διάρκεια της δίκης και για να γλυτώσουν την Blackwater, το δικαστήριο των ΗΠΑ που εκδίκασε τους δολοφόνους, απέρριψε την υπόθεση με την τραγική δικαιολογία που τους έστειλε όλους αδιάβαστους, οτι το υπουργείο δικαιοσύνης τους εκεί, δεν χειρίστηκε σωστά στοιχεία της υπόθεσης, όπως επίσης και παραβίασε συνταγματικά δικαιώματα (;;;;;) των έμμισθων δολοφόνων της Blackwater που άλλαξε όνομα σε Χe Services μήπως και ξεχαστεί το πράγμα.

Αυτή είναι η νοοτροπία της χώρας που οι δικές μας οι κυβερνήσεις χρόνια λογοδοτούν. “Η χώρα μου είναι αποικία μιας πιο μεγάλης αποικίας” που έλεγαν οι Στερεο Νόβα. Η Αμερική ποιων αποικία είναι άραγε;…

Ξεφουσκώσε γρήγορα ο μύθος Ομπάμα

Έφεση κατά της Blackwater θα καταθέσουν οι ΗΠΑ για την επίθεση κατά αμάχων στο Ιράκ

BananiaGr (Μην εκπλαγείτε αν μετά και αυτό, “εξαφανιστούμε” και εμείς διακριτικά…Οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι μπλόγκερς έχουμε γίνει εξαιρετικά ενοχλητικοί )

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ''ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ''ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΙΡΑΚ [ΜΑΓΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ Μ.....].ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΔΕΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΙΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ''ΚΛΑΨΑ''ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΟΣΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΙ Μ.....ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ VIDEO GAMES, ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή