Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΠΟΙΑ ΒΡΟΜΙΚΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

Επίσημα, σαν ο μοναδικός Εβραίος των Χανίων, εμφανίζεται ο Διευθυντής της συναγωγής, η οποία μισοκάηκε από Εβραιοαμερικάνους και Αγγλοεβραίους πράκτορες, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ.
Οι Εβραιοαμερικάνοι πράκτορες, έκαψαν τη συναγωγή, για να διαιωνίζουν τη προπαγάνδα, όπως έκαναν και στο νεκροταφείο τους στα Γιάννενα (κι εκεί δύο φορές, για να τους προσέξουμε!!!!!), για το νόθο ολοκαύτωμα. Είναι αυτοί, που αιματοκύλησαν με τον Χίτλερ και τα λοιπά εβραιόφυτα του Γ' Ράϊχ όλο τον κόσμο, για να ανασυστήσουν το κράτος του Ισραήλ!!!!!
Είναι οι ίδιοι δολοφόνοι, που καθημερινά κατακρεουργούν και σκοτώνουν αδίστακτα τα μωρά των Παλαιστινίων και μιλούν για "αυτοάμυνα" και παράπλευρες απώλειες, ενώ όλοι μας βλέπουμε ότι οι ιδιοκτήτες του Ναζισμού, κάνουν συστηματική εθνοκάθαρση και εξαπλώνουν τους παράνομους εβραϊκούς οικισμούς, πάνω στα ματωμένα παλαιστινιακά χώματα.
Μη παγιδευόμαστε στη προπαγάνδα του δήθεν αφανισμού. Είναι λάθος. Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, με εκατοντάδες τρόπους έχει αποδείξει τις θρησκευτικές της προτιμήσεις στον διεθνή Εβραϊσμό-Σιωνισμό και το αντίστοιχο μίσος στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.
Είναι οι μόνοι???? ΟΧΙ. Οι Εβραίοι, εκτός από τη συστηματική παραχάραξη και διαστρέβλωση της Ιστορίας, αρέσκονται να χρησιμοποιούν χριστιανικά ονόματα και Ελληνικά επίθετα, για να ξεγελούν και να κρύβονται, ώστε ανενόχλητοι να αναρρηχόνται στα πόστα εξουσίας και να καταληστεύουν τον πλούτο κάθε χώρας. Οι ρίζες των Εβραίων στα Χανιά ήσαν και είναι πανίσχυρες. Εκόμα και επί Γερμανικής κατοχής, οι πραγματικοί κυβερνήτες, ήσαν οι κρυπτοεβραίοι. Έτσι Μητσοτάκη??????
Έχουμε λοιπόν από το ...."πουθενά", Δαμανάκη, Ανδρουλάκη, Σιφουνάκη και πολλά άλλα φρούτα, που αλλάζουν ακόμα και τη κατάληξη του επίθετου και κρύβουν τη εβραιοΧανιώτικη καταγωγή, ώστε να πολιτεύονται σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, χωρίς να προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες.
Στα δύο Εβραιοκατεχόμενα 100% κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, που καθιστούν τη ανάληψη της εξουσίας από Έλληνες, με Δημοκρατικές διαδικασίες, πρακτικά αδύνατη.
Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και θυμηθείτε το βιβλίο "ΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" του Διακογιάννη, μετά τη πτώση της χούντας. Αν είχαμε πάρει στα σοβαρά, αυτές και άλλες αποκαλύψεις για τις συνομωσίες των Εβραίων και των δούλων μασόνων τους, θα τους είχαμε ρίξει στη θάλασσα.
Όσο ζω και υπάρχω, θα το επαναλαμβάνω:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΧΙΛΙΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
ΚΥΡΗΞΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ BILDERBERG.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ - ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΕΡΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ "ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ" - ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Εβραϊκό νεκροταφείο και αφύλακτο???? Εβραϊκή συναγωγή και αφύλακτη???? Άντε, και καλά..... Έγινε η "δουλειά" μια φορά. Γιατί μας έκαναν ...επαναληπτικό μάθημα????? Για να εμπεδώσουμε το ψευδοολοκαύτωμα?????

3 σχόλια:

  1. Kοίτα εδώ http://benjaminhfreedman.blogspot.com/ για να ξεμπερδέψης και να καταλάβεις το δίκαιο των Γερμανών και τον αγώνα τους για επιβίωση.Ένας Αρβανίτης από την Κόρινθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Benjamin H. Freedman ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙ.
    ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΟΙΑ ΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή