Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί, μας εξηγεί η λαϊκή ποίηση.
Άσε τα πολύ αρχαία....
Τα πάτησε τις νύχτες συνωμοσίας των 4, για να βγει Αρχηγός και Πρωθυπουργός ο Σημίτης, ο ελαιοπερίβολος.
Τα ξαναπάτησε με την πλεκτάνη και τη παγίδεψη του Οτσαλάν, για να τον παραδώσει στους Τούρκους. Σαν επιτάφιο τον έκανε περιφορά ανά τον κόσμο, για να τον καταλήξει στο μεγαλύτερο εκτός έδρας αρχηγείο της C.I.A.
Τα μεταξαναπάτησε στην υπόθεση των Ιμίων. Αυτός ο "άνθρωπος", δεν έχει πλέον σόλες στα υποδήματά του, σκατά έχει τόσα, όσα και στο κενό κρανίο του. Λοιπόν για να μη ξεχνιόμαστε, εκείνη την ελεεινή νύχτα που χανόντουσαν 3 παλληκάρια, ο σέρνων την κοιλία του επί δαπέδων, ήταν εξαφανισμένος σε ταβέρνα, ως οικόπεδο χωρίς φως, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς κινητό. Μόνο κρασί Golan-Golan, κι ας κάνει ότι πρόσφατα συνήψε σχέση.
Έκτοτε, βγάζει κομπιουτεράκι και κάνει και ξανακάνει τους λογαριασμούς του μέχρι δεκάρας σαν Οβριός. Για να μη ξεχνά το "παλιά μου τέχνη κόσκινο", στήνει πότε-πότε τη Διαμαντοπούλου (του ενός τετάρτου του) σε λάθος ραντεβού, σαν σε προπόνηση.
Κουράστηκε αλλά ανταμείφθηκε για τους κόπους του. Αντιπρόεδρος, "Αναπληρωτής Πρωθυπουργός" τον μεθερμηνεύουν Εβραίοι και Αμερικάνοι και ο Πάγκαλος ανιχνεύει το κόρδωμά του, εντός των λιπαρών.
Έκτοτε είναι μέσα στις προσοχές και τις επιφυλάξεις του. Σπιτόγατος.
Σπίτι - Υποπρωθυπουργείο και τούμπαλιν. Όταν κάνει διάλειμμα από την προβατοτροφία του και από το ημερήσιο καζάνι της μακαρονάδας, για πρωινό, δεκατιανό και συμπλήρωμα του γεύματος, είναι κλεισμένος σε δωματιάκι 19μ Χ 26μ και εξασκείται υπερεντατικά στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ο και σημαίνει "e-Government", για να μη του την βγαίνει από ηλεκτρονική αριστερή γωνία το τσουτσέκι ο saRagoussi και πέσει στα μάτια της εξωτερικής πολιτικής, συνυπολογιζομένης και της Άμυνας του Μπενιζέλου. Έχει την ημερήσια δόση του, από 3 νταμτζάνες κρασί Golan-Golan και συντηρεί επιτυχώς την Ευθυμία του απ' την Αυλώνα.
Έχει βρει την ηρεμία και την ησυχία του ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και μεθυσμένος ονει ρεύεται ότι αποθνήσκει ο Τζέφρι και αναλαμβάνει τα ηνία και τις ευθύνες του. Όταν συνειδητοποιεί το άλμα, τον πιάνουν πανικοί και ταχυκαρδίες, γιατί με απόγνωση μπαίνει στο αδιέξοδο για ορισμό νέου Αντιπροέδρου.
Το ξαναρίχνει στο
e-Government, να ξεχαστεί, να ηρεμήσει. Κλείνει και τη πόρτα γιατί από τα πολλά ζόρια πορδίζεται φωναχτά και δεν θέλει να μας τρομάξει......
Αυτές δεν είναι πορδές.... Προσομοίωση αύξησης του ΦΠΑ ΣΤΟ 37% είναι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου