Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΩΡΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ

Αυτό το χοντρό παιδί ετών 72, κάτι παθαίνει κάθε 30 του Γενάρη.
Αλλού το στέλνουν κι όλο στα μπαράκια και στις ταβέρνες πάει, μεθοκοπά και βγάζει λόγο.
Κάθε τόσο διακόπτεται από μόνος του και αρχίζει τα ανατρεπτικά συνθήματα, όπως "ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" και "ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΝΟΝΤΑΙ" και "ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΩΜΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΦΙΆΛΗ ΚΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ". Μόνο κουκούλα δεν φόραγε, από τον φόβο του ΚΟΕΝτζόγλου- Χρυσοχοϊδη!!!!
Ο αναρχοαυτόνομος Πάγκαλος, διχασμένος, άλλοτε φασίστας και άλλοτε συνοδοιπόρος και κουμουνιστής εποχής Τρότσκι, το βράδυ ξαναξενύχτησε σε ταβέρνα παραμεθόρια των βόρειων προαστΕίων με καλές γαρδούμπες, κοκορέτσια και γίδες βραστές και δεν πρόλαβε τη δεξίωση του "ΓΕΕΘΑ θα τα πουλήσουν όλα σε τιμή ΙΜΙΑ", και οι ομότιμοι του Σημίτης και Αρσένης, της πωλητήριας νύχτας των Ιμίων ξεροστάλιασαν, γιατί τις προσκλήσεις τις είχε ο νυν αντιΠρωθυπουργός Πάγκαλος.
Παρά τη τύφλα του, ένεκα των ξεGOLANσμένων φιαλών Εβραίου οίνου, φοράει το χαμόγελο Τζοκόντα στα ψευδοχείλη του, βγάζει τους απόρρητους φακέλους από τη κωλότσεπη και κάνει τη φιγούρα του.
"Ένας νυν αντιΠρωθυπουργός, πάντα φροντίζει τα εναλλακτικά του. Φύγαμε για Ευελπίδων. Τουλάχιστον εκεί, ο Διοικητής είναι δικός μας και θα μας ανακηρύξουν ...επίτιμους καρνάβαλους"!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου