Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ TONI SAMARAS, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -- ΤΑ ΣΑΞΟΦΩΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!

Άρχισε να σκληραίνει το παιχνίδι που έκρυβε μέσα του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ο γνωστός μασόνος της διεθνούς στοάς Bilderberg, Τόνι Σαμαράς, γνωστός και ως "Κίβδηλος Μακεδονομάχος", άρχισε ύποπτο "μαν του μαν" στον Τζέφρι, μέχρι παρεξηγήσεως, περί του σκοπού και των ανομολόγητων προθέσεων.
Συν τοις άλλοις, τους είδαμε να διαχειρίζονται, ακόμα και μονή ξαπλώστρα θαλάσσης και να γίνεται του συνωστισμού των δύο.
Επίσης, αφού ανασυγκροτήθηκαν σε ποπ-ροκ συγκρότημα, επέδειξαν την άνεσή τους και παρά τις κραυγές και τα υπόλοιπα και αυτονόητα, κατεφάνει και ο εβραϊκός πολιτισμός τους, μετά μασονικών διανθήσεων, ότε και άρχισαν να χρησιμοποιούν και να παίζουν, ο καθείς και εναλλάξ, το ...σαξόφωνο του άλλου, μέχρι παρεξηγήσεως των αμύητων στα απόκρυφα.
Αυτές οι μυστικές αντιπαραθέσεις των δύο μεγάλων μωρών (το ΜΩΡΩΝ με κεφαλαία παρακαλώ), έχουν αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη στο Βαρδάρη και στη Κωλέττη, καθώς επίσης και ακόμα, αυτού τούτου του Αλέξη, ο οποίος συγχυσμένος στο καθημερινό του φόρεμα, όταν δεν τσακώνεται με τον Κουβέλη (άλλη κρυφή ....), επειδή δεν του δίνουν σαξόφωνο, συνεχίζει να παίζει πεντόβολα στα πολλά του διαλείμματα.
Από την άλλη μεριά, ο Τζέφρι, νιώθει κι αυτός την υπερηφάνεια του σε ανόρθωση, επειδή και μόνο, ένας παλαιός και φίλος του και συγκάτοικος, είναι τόσο αντικείμενος απέναντί του, μέχρι του σημείου, αφενός να του το παίζει καλά το σαξόφωνό του, και αφετέρου του, να μη διστάζει να του δείχνει τη σκληρή του, την αντιπολιτευτική τακτική. Ο Τζέφρι, πάντα είχε ξεχωριστούς φίλους και πάντα όλοι ήσαν ή Εβραίοι ή Bilderberg, γιατί και μόνο, ο Τζέφρι όπως και η Αννούλα, όπως κι ο Αβραγκιόζης και τα άλλα κωλόπαιδα, δεν ήσαν ρατσιστές έξω απ' τον Σιωνισμό τους.
Η Αλέκα έχει πάθει και ανηφόρισε στου Στρέφη τον λόφο και ανοιχτού του στόματός της, προσπαθεί να καταλάβει τι σκατά παλλαϊκό αίτημα για δημοψήφισμα είναι τούτο το ρημάδι για τους λαθρομετανάστες και την ιθαγένεια. Και δεν έχει άδικο στην απορία της. Κάποιος γνώστης των Μαρξιστικών ερμηνειών, της σφύριξε ότι η ιθαγένεια θα σφαχτεί από τον καπιταλιστή Αγαμέμνονα στην Αυλίδα, 8 χιλιόμετρα έξω απ' τη Χαλκίδα.
Τι μπέρδεμα μπορεί να φέρει σε μια χώρα, μια φιλία του παλαιοπωλείου, ανακατασκευασμένη σε ανανέωση, για παιχνίδι σε ένα γήπεδο που στενάζει και δεν έχει τέρματα.........
ΟΥΦ... και ..αμώ τα νοήματα.... Άκρη δεν βγάζω..............
Εσύ στο βάθος, τις πονηράδες μόνος σου τις σκέφτηκες, γιατί εγώ δηλώνω αθώος..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου