Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!!!!!

Ο άλλοτε πρώην βαλίτσας του ΟΟΣΑ, πρώην ανίκανος «τσάρος» της οικονομίας, Γεράσιμος Αρσένης, πρώην ανίκανος Υπουργός Εθνικής Αμύνης, πρώην ανίκανος Υπουργός Εθνικής Παιδείας, αν και καθ' ολοκληρία άσχετος και προς τα τρία αντικείμενα, μάλλον ήξερε τον δρόμο που του χάραξε η μητέρα του, που ήταν εβραϊκής καταγωγής εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή (πως λέμε Dennis Razi - με Διονύση καμία σχέση).
...... Έναν δρόμο στρωμένο με τα αγριολούλουδα του ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ

.......... Ομιλητές :

Χρίστος Γούδης
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Γιώργος Κριμπάς
Επίτιμος Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διονύσης Ραζής
Ιατρός-Ογκολόγος, Πρόεδρος της Δελφικής Εταιρείας.

Συντονιστής-Ομιλητής:

Γεράσιμος Αρσένης
Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), πρώην Υπουργός και Βουλευτής.
........τον ίδιο εύκολο δρόμο, που διάλεξε να διαβεί και η γυναίκα του Γεράσιμου Αρσένη, ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ, πρώην υπαλληλάκος του ΟΟΣΑ και νυν Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Πενήντα οικογένειες Εβραίων κυβερνούν τη χώρα!!!!
Τσακίστε τους με κάθε μέσο, να λευτερώσουμε τη πατρίδα.
Η Ελλαδα Ανήκει Στους Έλληνες!!!!!
"Καμαρώστε" το ..."μεγαλείο" του πραγματικού ρατσισμού, μιας συμμορίας βιολογικών, μεταλλαγμένων ψευδοϋπερανθρώπων!!!!

"27 Μαρτίου 2006
ώρα έναρξης 7.30 μμ

Βιολογία και Πολιτική

Αν και τα τελευταία χρόνια οι γνώσεις μας για τη βιολογία και τη συμπεριφορά του ανθρώπου έχουν διευρυνθεί δραματικά, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα εμμένουν στο σχεδιασμό και άσκηση πολιτικών περασμένων δεκαετιών.

Πώς μπορεί η γνώση μας για την ανθρώπινη φύση να χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό νέων πολιτικών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο; Είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα υποχρεωμένοι να είναι επιστημονικά ενήμεροι; Mπορεί να εντοπιστεί στη διεθνή πολιτικη μία παγκόσμια ηθική;

Αφορμή για την Eκδήλωση αυτή είναι το άρθρο του Διονύση Ραζή Η Aβέβαιη Προοπτική του Ανθρώπινου Είδους, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία (29 Νοεμβρίου 2005)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου