Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ "ΕΛ-ΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ!!

Ποτέ μου δεν είχα αμφιβολία. Οι πρακτικές των Σιωνιστικών και Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να προωθήσουν συγκεκριμένες πολιτικές και προπαγάνδες, είναι γνωστές. Οι διεθνείς αλήτες έχουν κάνει και χειρότερα, για να σηκώνουν καπνό, όταν αιματοκυλούν τον κόσμο και όταν θέλουν να επιρρίψουν στοχευμένες ευθύνες, για αποδυνάμωση του κοινωνικού ιστού, τοπικών κοινωνιών.
Πέρα από το δημοσίευμα στο "ΕΘΝΟΣ", του Γ. Δελαστίκ (!!!!!), που σωστά αναφέρεται και στην ανάρτηση
Εμπλοκή ξένων υπηρεσιών στον εμπρησμό της συναγωγής Χανίων Εtz Hayyim στα "ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ", όπου ξεφωνίζεται πλέον η φυγάδευση των αμερικανοεβραίων πρακτόρων, μέσω της Αμερικάνικης βάσης της Σούδας, οι πληροφορίες από τα Χανιά είναι συγκλονιστικές και σε άλλη χώρα της Αφρικής και του αρχιπελάγους του Ειρηνικού, θα έπεφταν κυβερνήσεις!!!!
Όντως υπάρχουν άγριες παρεμβάσεις, για να εξαφανιστούν τα βίντεο, που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.
Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, από το τμήμα ασφάλειας Χανίων, να αντέξει και να βγει να τα πει όλα. Και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Και στα Γιάννενα ρε παιδιά. Η ιστορία του εβραϊκού νεκροταφείου, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Οι αμερικανοεβραίοι πράκτορες, προετοιμάζουν το έδαφος, για να επισημοποιήσει ο Τζέφρι Παπανδρέου, το κατασκεύασμα του "ολοκαυτώματος" με νόμο και θα αρχίσουν άγριο κυνήγι εναντίον όλων που το αμφισβητούν. Διαβάστε τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα στα αμερικάνικα και εβραϊκά ΜΜΕ και θα καταλάβετε.

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιωσε με Μπαρμπα Νικο, δικαιωσε με.
    Στα 'χω πει (απο μακρυα) εδω και καιρο για τους Οβριους.
    Αυτοι φολοφονουν παιδακια μεσα στα σχολεια τους και θα κολωσουν να βαλουν φωτια σε δυο μεσοτοιχους τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή