Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΑΟΛΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ ΖΕΙ, ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.!!!!!

Το PRESS-GR, αναρωτιόταν στις 30 Ιουν 2009 και αποκάλυπτε:

Τι απέγινε η Πάολα Μάλοβιτς...

Θυμάστε τη σύμβουλο του Γ. Αλογοσκούφη, που διώκεται για "απάτη κατ' εξακολούθηση" στο σκάνδαλο καταπατήσεων των κτημάτων Νάστου; Διορίστηκε ευνοιοκρατικά και σε άλλες θέσεις. "Καυτή" Ερώτηση 19 βουλευτών στη Βουλή!
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Θυμάστε την Πάολα Μάλοβιτς; Τη νομική σύμβουλο του Γ. Αλογοσκούφη στο υπουργείο Οικονομίας, η οποία είχε διοριστεί και σε ένα σωρό άλλες θέσεις, και είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο με τις καταπατήσεις στα κτήματα Νάστου. (Μια από τις θέσεις που είχε ήταν και στο ΔΣ της "αμαρτωλής" ΚΕΔ). Ένα σκάνδαλο που ανάδειξε πρώτο το Press-gr (πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα παλιά δημοσιεύματα) και στη συνέχεια πήρε διαστάσεις ακόμη και με βαριές καταγγελίες (από τον Αλέκο Αλαβάνο, τον Κώστα Γείτονα και άλλους) στη Βουλή, ενώ οι τοπικές κοινωνίες είχαν ξεσηκωθεί με σειρά κινητοποιήσεων...
Για την υπόθεση αυτή ο κ. Αλογοσκούφης -που θέλει τώρα πιο ...τολμηρή ηγεσία στην κυβέρνηση και το κόμμα του- δεν λέει κουβέντα. Σιωπά...
Σήμερα λοιπόν 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μιχάλη Καρχιμάκη κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή στην οποία καταγγέλουν ότι ενώ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για "απάτη κατ΄εξακολούθηση" στην κ. Μάλοβιτς, αυτή διορίστηκε ευνοιοκρατικά σε δύο ακόμη θέσεις, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης!!!
Ολόκληρο το κείμενο της αποκαλυπτικής Ερώτησης προς τους υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης, με τα ονόματα των βουλευτών που την υπογράφουν, έχει ως εξής:
"ΘΕΜΑ: «Κυβέρνηση συγκάλυψης και ατιμωρησίας σε όλα τα επίπεδα:......... .............. .................. ......................... ........................... ..............

>>>>>> Έεεεεε.... Σαφώς και δικαιούστε να πληροφορηθήτε, ότι η ΠΑΟΛΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ, εξακολουθεί να συμμετέχει, τουλάχιστον στη Διοίκηση της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων και δεν συμμαζεύεται, του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (του νυν Παπακωνσταντίνου)
http://www.mnec.gr/el/links/index.html
Διοικητική οργάνωση

Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων αποτελείται από τρία διαφορετικά τμήματα,
το Λογιστήριο, το Γεωπονικό και τη Γραμματεία.
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβούλιου της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι σημερα, είναι η εξής:

Δομάγερ Ιωάννης (Πολ. Μηχανικός), Πρόεδρος Δ.Σ.
Μπιλιμάτσης Ιωάννης (Συνταξιούχος Οικονομολόγος), Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κουτσομητοπούλου Καρλόττα (Δικηγόρος,) Μέλος
Φρατζεσκάκη Αγγέλα (Πρόεδρος Παναθηναϊκής Επιτρ. Γυναικών), Μέλος
Μάλοβιτς Πάολα (Δικηγόρος), Μέλος /span>

Τσαβαρή Ισαβέλλα (Καθηγήτρια Δημοκριτείου Παν Θράκης), Μέλος
Ζώης Ιωάννης, (Συνταξιούχος ΕΛΤΑ, Προεδρος Πανηπειρ. Ομοσπ), Μέλος

Γεωργόπουλος Γεώργιος (Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός), Μέλος
Κωσταντινίδης Μιλτιάδης (Πολ. Μηχανικός), Μέλος
Δελλαπόρτας Σπύρος, Νομ. Σύμβουλος
Φλωράκη Μαρίνα, Κυβερνητική Επίτροπος
Γεωργιάδη Μαρία, Δικαστική Αντιπρόσωπος
Γκίκας Χριστ, Γενικός Γραμματέας

Η Επιτροπή υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου