Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΑΓΓΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ!!!!!
Όπως άκουσα πριν από λίγο στις ειδήσεις των 3.00'μ.μ. της ΝΕΤ, όπως ανακοίνωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, δεν διαπιστώθηκε κανένα ίχνος παραβίασης των εξωτερικών κουφωμάτων της συναγωγής Χανίων από τους δράστες. Επίσης και στο κανάλι της ΝΕΤ, ειπώθηκαν οι πληροφορίες για τη δράση του ενός εκ των δύο Αμερικανών που καταζητούνται και οι πληροφορίες, για τη πραγματοποίηση του πρώτου εμπρησμού από τους "εγγλέζους". Η Ασφάλεια Χανίων συνεχίζει τις έρευνες.
ΠΗΓΗ: ΝΕΤ-TV 22-1-2009
Συλλήψεις για τον εμπρησμό της Εβραϊκής Συναγωγής στην Κρήτη
Τη σύλληψη 3 υπόπτων που φέρονται να εμπλέκονται στις απόπειρες εμπρησμού της Εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά στις 6 και στις 16 Ιανουαρίου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της πρόκειται για δύο Βρετανούς και έναν Έλληνα, ενώ αναζητούνται και δύο Αμερικανοί υπήκοοι που φέρονται ως συνεργοί τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από εξέταση και αξιοποίηση βιντεοσκοπικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος την 01:15 της 05/01/2010 εισήλθε στον αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και προκάλεσε πυρκαγιά στην εξωτερική σκάλα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές και να προκληθούν φθορές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε διάφορα βιβλία που υπήρχαν στον χώρο της βιβλιοθήκης, είναι ένας Αμερικανός υπήκοος ο οποίος αναζητείται.

Επίσης όπως αναφέρει η αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις συνεργοί του, ένας Έλληνας και δύο Βρετανοί, ενώ ακόμη ένας Αμερικανός καταζητείται.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, στη δεύτερη εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στην Εβραϊκή συναγωγή στις 16/01/2010 φέρεται ότι ο δράστης είναι ένας εκ των Βρετανών υπηκόων.

Σημειώνεται ότι και από τις δύο επιθέσεις σημειώθηκαν ζημιές που ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες ευρώ, όμως η πιο σημαντική απώλεια ήταν η καταστροφή 2.500 σπάνιων τίτλων βιβλίων.

Η Ασφάλεια Χανίων διενεργεί προανάκριση, ενώ λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22-01-2010

Κατόπιν μεθοδευμένης και συντονισμένης προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και βιντεοσκοπικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης ο οποίος την 01:15 της 05/01/2010 εισήλθε στον αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και προκάλεσε πυρκαγιά σε εξωτερική σκάλα αυτής προκαλώντας φθορές και υλικές ζημιές είναι ένας (1) άνδρας Πολίτης Η.Π.Α., ο οποίος αναζητείται. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω τόπο και χρόνο δύο (2) άνδρες Υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ένας (1) άνδρας ημεδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν και ένας (1) άνδρας Πολίτης Η.Π.Α., ο οποίος αναζητείται, ήταν συνεργοί του ανωτέρω δράστη και ανέμεναν αυτόν εξωτερικά εποπτεύοντας το χώρο.
Επιπρόσθετα την 04:00 της 16/01/2010 ο ένας από τους προαναφερόμενους συλληφθέντες Πολίτης Ηνωμένου Βασιλείου εισήλθε από παραπλεύρως ευρισκόμενο θερινό κατάστημα, το οποίο δε λειτουργούσε , σε αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και αφού παραβίασε θύρα πρώτου ορόφου αυτής, προκάλεσε πυρκαγιά σε διώροφο κτίσμα με ενδιάμεσο ξύλινο πάτωμα με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους του αρχείου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού προκαλώντας παράλληλα φθορές, ενώ οι υπόλοιποι προαναφερόμενοι δράστες επιτηρούσαν το χώρο.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση
==========================
Ύστερα από τα παραπάνω, ελπίζω να το βουλώσουν τα εβραιοστόματα και οι εντόπιοι πουλημένοι πράκτορές τους, ψευτοαριστεροί του κώλου.

4 σχόλια:

  1. Μπαρμπα Νικο να κανω μια μαντεψια;

    Μαλλον ολοι τους θαναι εβραιοι. Ετσι κανουν αυτοι και οι συνοδοιποροι τους. Βαζουν φωτια η ανακωλονουν τους ταφους τους και μετα φωναζουν "Βοηθεια Χωριανοι!!! Λυκοι στα προβατα μου!"
    Τα 'χουν κανει στο παρελθον παλι και σε Ευρωπη, Αμερικη αλλα και στη Νεα Ζηλανδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΑ E-MAIL ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΩΝ ΤΙΣ ΕΧΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΔΩ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσους δεν συλλαβανε οι αστυνομικοι τωρα θα βρισκονται πολυ νοτιοανατολικα της Κρητης. Υποχρεωτικο η αστυνομια να ανακοινωση και τα ονοματα τους ωστε να μαθουμε τι καπνο φουμαρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" ΗΔΗ ΚΑΤΑ 99,9% ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΑΔΕΥΤΕΙ.
    ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΜΕ ΕΠΑΥΤΟΦΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή