Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΦΙΔΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Απίστευτη αθλιότητα από το Υπουργείο “Παιδείας”! Έβγαλαν στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία όσων δήλωσαν συμμετοχή στην ενημέρωση!
Απίστευτο αίσχος από τη “νέα διακυβέρνηση”!
Βαρύτατες οι ευθύνες της κυρίας Διαμαντοπούλου που οφείλει να παραιτηθεί και να διαταχθεί έρευνα για το συμβάν. Γεννά μάλιστα ερωτηματικά και αλγεινούς χειρισμούς το γεγονός ότι η επικοινωνία έγινε για το θέμα της απόπειρας εμπρησμού της Εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά.

Θυμάστε το κάλεσμα σε Βloggers αλλά και ιδιώτες από το Υπουργείο δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για άμεση επικοινωνία; Σύμφωνα με εκείνο το μήνυμα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετέχοντων θα προστατευόντουσαν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Σήμερα λοιπόν από το γραφείο Τύπου της ίδιας της Υπουργού παιδείας, αποκαλύφθηκαν με μαζική αλληλογραφία όλα τα προσωπικά στοιχεία των συμμετέχοντων σε αυτή την άκρως εμπιστευτική και προσωπική διαδικασία.

Και δεν μιλάμε απλώς για τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, αλλά για ολόκληρο το ονοματεπώνυμο κάθε ενός ενδιαφερομένου που είχε την ατυχή έμπνευση να εμπιστευθεί τα στοιχεία του στην ασφάλεια του υπουργείου!

Κατά πόσον μπορεί κάποιος να επικαλεστεί “άγνοια” στο καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο της γνώσης και της “δια Βίου εκπαίδευσης”; Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, οφείλει ο Γιώργος Παπανδρέου να ζητήσει άμεσα την παραίτηση της κυρίας Διαμαντοπούλου.

Ιδιαίτερα, όταν οι συνειρμοί που γεννιώνται από αυτό το ατόπημα έχουν να κάνουν με το θέμα της απόπειρας εμπρησμού της Εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά. Γεγονός που αναγκαστικά μας παραπέμπει σε Ναζιστικές μεθοδεύσεις όπου οι Ναζί έβγαζαν “κατά λάθος” τα στοιχεία όλων των Εβραίων στη δημοσιότητα σε περιπτώσεις βανδαλισμών ώστε να καταγράφονται προετοιμάζοντας έτσι τη “Νύχτα των Κρυστάλλων”.

Λάθος ή σκοπιμότητα, η κυρία Διαμαντοπούλου είναι επικίνδυνη και οφείλει να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ από τη θέση της.

Η διεύθυνση από την οποία έγινε η διαρροή: Γραφείο Τύπου Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Αναρτήθηκε από olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου