Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ!!!!

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού και κυρίως Τουρισμού (ή Τουρκισμού, θα σας γελάσω).
Πριν στεγνώσει το FaceBook μελάνι, γλιστρά ως έφηβη σουπιά, και με τη βοήθεια του Φώτο-Σάββας, βγάζει τις καλλιτεχνικές του, χωρίς πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, χωρίς εσώβρακο!!!!!!
Poul κάνει παιχνίδι και δηλώσεις:
"Δεν θέλω μία, γαμώ την αφιλοκέρδεια μου. Ούτε φιλανθρωπικώς, ούτε άνευ. Ο λαός έχει δικαίωμα στη δημόσια εικόνα μου, το γυμνό και αχαμνό μου και δεν γουστάρω περικοπ
ές και παρεμπόδιση της κυκλοφορίας μου, με κάθε πρόφαση και εισιτήριο. Όλα στο φως και θυσιάζομαι στο βωμό της τέχνης....".
Μαθαίνει τα καθέκαστα ο Κανελόπουλος της γιούνισεφ, ο σπαζοκεφαλιάς και εξαλώνεται για το διαφυγόν κέρδος και με οικονομία στο κατακάθι της.
Μαθαίνει τ' απ αυτά και η Espresso news και ανοίγουν σαμπάνιες, γιατί ο
Poul Geroulanos τους εκτόξευσε και κολυμπούν ευτυχείς στο ΤΟΡ 100 στα διαδίκτυα και στα μπλόκα των αγροτών Θεσσαλίας.
Η Μπιλντερμπέργκισα Διαμαντοπούλου, δαγκώνει τα ελάχιστα χείλη της και για πρώτη φορά αντιλαμβάνεται, ότι το κόλπο Δραγώνα είναι αρχαίο και δεν τραβάει. 18,5 ώρες είναι στο γραφείο της, συνδεδεμένη απ' ευθείας με το Πλέϊ Μπόϊ και τα δίνει όλα για να μπει γυμνό εξώφυλλο. Παθαίνει σοκ όμως, όταν μανθάνει και πληροφορείται έγκυρα, ότι το εξώφυλλο, είναι κατειλημμένο για τρεις μήνους, από τον Πάγκαλο. Δεκατρία λεξοτανίλ μαζεμένα έλαβε και κατάπιε, για άλλη μια φορά, η μικρή Αννούλα και νιώθει απομόνωση, σαν να μη τη παίζουνε οι φιλενάδες της!!!!!!!!!

Δείτε σε ποιους χρωστάμε τέτοια δωρεά, στο μέσον οικονομικής κρίσης >>>>>
Συστήθηκε γκρουπ στο Face Book που αξιώνει να φωτογραφηθεί γυμνός ο Υπ. Πολιτισμού

1 σχόλιο: