Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

MERCK ΚΑΙ GLAXOSMITHKLINE, ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΟΥΡΣΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.

AKΡΩΣ EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HPV (Gardasil, Cervarix, κλπ)

OI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗPV (cervavix, gardasil, κλπ) ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ BARRE-GUILLAIN, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, AΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.


Για όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα που μας χορηγούνται δεν γίνονται δοκιμές και έρευνες για τις παρενέργειες και την ασφάλειά τους από οργανισμούς που δεν έχουν συμφέροντα από την εμπορική εκμετάλλευση των φαρμακευτικών αυτών προϊόντων, όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, οι μόνοι φορείς που διενεργούν τις έρευνες και τις δοκιμές για την ασφάλεια των εμβολίων και όλων των φαρμακευτικών ουσιών είναι οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες που τα πατεντάρουν και τα εμπορεύονται σε όλον τον κόσμο. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί τα πορίσματα των ερευνών και των δοκιμών αυτών είναι διάτρητα. Το θέμα αυτό δεν το θίγουν ευθέως πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές επειδή εξαρτώνται από τις φαρμακοβιομηχανίες. Μόνο έμμεσα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ίσως τέτοια εξάρτηση τολμούν να το θίξουν όπως στην τελευταία παράγραφο του τελευταίου δημοσιεύματος που σας παραπέμπω. Στην χώρα μας οι επίσημοι φορείς υγείας σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής του εμβολίου κατά του HPV, κάνουν ενημέρωση και καμπάνια καθιέρωσης του εμβολιασμού αυτού σε κορίτσια από 12 χρονών έως νέες γυναίκες μέχρι 26 χρονών.Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ. Επίσης στις ειδήσεις άκουσα ότι σκέπτονται να αντικαταστήσουν το τεστ Παπανικολάου με τεστ DNA και ταυτόχρονο εμβολιασμό κατά του HPV. Kάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για την υγεία των κοριτσιών και των γυναικών της νέας γενιάς. ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

δημοσίευμα 1
δημοσίευμα 2
δημοσίευμα 3
δημοσίευμα 4
δημοσίευμα 5
δημοσίευμα 6


ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ

ΦΙΛΜ 1
ΦΙΛΜ 2
ΦΙΛΜ 3
ΦΙΛΜ 4
ΦΙΛΜ 5

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΕΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΣΤΟ 3,41) ΞΕΚΑΘΑΡΑ, Η ΛΕΞΗ "ΚΡΙΣΤ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή