Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς εξαγόρασε τη σιωπή του ΟΗΕ με 10,5 εκατομμύρια δολάρια

Η σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ κατάθεσε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το ποσό των 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για τις «ζημιές» που προκάλεσε σε κτίρια του οργανισμού (βομβαρδισμό σχολείων) στη διάρκεια της περσινής επιχείρησης «καυτό μολύβι» στη Γάζα.
Μάλιστα οι ισραηλινοί επίσημοι δηλώνουν πως «το Ισραήλ αποφάσισε να αποζημιώσει τον διεθνή οργανισμό, αν και δεν ήταν υποχρεωμένο να το πράξει»…
Από τη μεριά του «αμερόληπτου» ΟΗΕ δηλώνεται πως στη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής βομβαρδίστηκε το κεντρικό κτίριο της Unrwa στη Γάζα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τόνοι τροφίμων και φαρμάκων, αλλά και ο βομβαρδισμός τριών (3) σχολείων του ΟΗΕ στη Γάζα…
Για μια ακόμη φορά οι υποκριτές της δήθεν διεθνούς νομιμότητας εξαγοράζονται κι έτσι αποδεικνύουν ότι αποτελούν ένα ακόμη επιπρόσθετο όργανο στην υπηρεσία των ΗΠΑ και των συμμάχων της. * Όσοι έχουν γερά νεύρα, ας δουν το έργο εθνοκάθαρσης στη Γάζα, στους "ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ" κι ας σκεφτούν πόσο μπορεί να κοστίζουν οι δολοφονίες παιδιών!
Τόσο κοστίζουν οι αθώες παιδικές ψυχές που δολοφόνησαν οι σύγχρονοι ναζί;

Θα έλθει στιγμή, μετά από χρόνια, που οι Εβραίοι Ναζιστές, θα δείχνουν αυτά τα ντοκουμέντα και θα αξιώνουν αποζημιώσεις από τη παγκόσμια κοινότητα, υποστηρίζοντας πως αυτοί ξαναέπεσαν θύματα ολοκαυτώματος από τα ....θύματά τους!!!!!! Να το θυμούνται τα παιδιά μας και να τους προλάβουν.
Να μη τους αφήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου