Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ...ΛΑΧΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΤΗ ΠΑΣΕΓΕΣ!!!... YESsssss!!!!!

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Πρόεδρος και σε ιδιωτική εταιρία ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ...

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Δε «χορταίνει» προεδριλίκια ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας. Οπως αποκαλύπτεται, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ - που είναι και πρόεδρος της εταιρίας της ΠΑΣΕΓΕΣ «Συνεταιριστικές Επενδύσεις ΑΕ» - κέρδισε έναν ακόμη τίτλο προέδρου. Ανέλαβε, ήδη, και πρόεδρος μιας ιδιωτικής εταιρίας, με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΣΕΓΕΣ, κερδίζοντας έτσι μιαν ακόμη προεδρική καρέκλα. Το συγκεκριμένο θέμα έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης και Τάκης Τσιόγκας, καταθέτοντας σχετική Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, που βάσει του νέου νόμου είναι η εποπτεύουσα αρχή των συνεταιρισμών.

Η Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια της προώθησης παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, η εταιρία της ΠΑΣΕΓΕΣ "Συνεταιριστικές Επενδύσεις ΑΕ", στην οποία πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Καραμίχας Τζανέτος, δημιούργησε και λειτουργεί σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία "ATENCO SA", στην οποία μέτοχος είναι ο ιδιώτης κ. Ιωάννης Μπαρμπαλιάς, κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Σοφοκλέους 1 και Αριστείδου 11, με την επωνυμία "Παντοπωλείο Μεσογειακής διατροφής".

Ομως, σύμφωνα με το καταστατικό της ιδιωτικής εταιρίας "ATENCO SA" (ΦΕΚ 8908/14-7-04, ΦΕΚ 6769/22-6-04), πρόεδρός της είναι ο κ. Καραμίχας Τζανέτος, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και της εταιρίας της, "Συνεταιριστικές Επενδύσεις ΑΕ".

Επειδή η διπλή ιδιότητα του κ. Καραμίχα είναι αντιφατική και παράνομη και επειδή σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2810 για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, η εποπτεία των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων υπάγεται στον υπουργό Γεωργίας, ερωτάται ο κ. υπουργός εάν γνωρίζει τη διπλή και παράνομη ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Καραμίχα Τζανέτου και τι ενέργειες θα κάνει για την αποκατάσταση της νομιμότητας».

ΠΗΓΗ: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ:

Ήξευρες μπρε, ότι η KATHRIN, είχε κάμει δήλωση, επ' ευκαιρία του θανάτου, του Χρήστου Λαμπράκη???? Έεεεεε????? Λέγε και μολόγα μου και μένα..... Το ήξευρες???????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου