Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ, ΤΗΣ ΜΟΥΛΑΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΆΣΕΩΝ

Μετά τη τεράστια επιτυχία του νέου υπερόπλου, το οποίο θα αντικαταστήσει τις μηχανοκίνητες ταξιαρχίες και τα μηχανοκίνητα άρματα μάχης, στις παρελάσεις του Τελ-Αβίβ, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ=== ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!!!!

Komodo Παρουσία του Εβραίου πρωθυπουργού Τζέφρι, έγινε σε μυστική βάση του Τελ-Αβίβ, η παρουσίαση και οι πρώτες δοκιμές, του νέου υπερόπλου, από τον Υπουργό Άμυνας της χώρας, e-Veniz-El.
Πρόκειται για τις εξελιγμένες πυροβολαρχίες, με τη κωδική ονομασία "Mule-Mobile Artillery" by Vaggelis Venizel!!!!!.... ......... ....... .......,

και κατόπιν του προσκλητηρίου του Τζέφρι, της Batzeli, του Ben, του saRagussi κλπ, για ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ και για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, τα μεγαλοστελέχη του κυβερνώντος, εβραϊκών συμφερόντων, αποκόμματος, άρχισαν να καταφθάνουν στη μυστική βάση (στοά) "Ben Vagelis" και να κατατάσσονται ενθουσιασμένοι στη νέα Μουλαροκίνητη Ταξιαρχία Υπουργικών Βλημάτων Τεχνολογίας Στελθ!!!!!
Οι περισσότεροι, όπως θα διαπιστώσατε από το νέο φωτογραφικό αποκλειστικόοοοοοοοο ντοκουμέντο, άρχισαν και τα δοκιμαστικά τους, για την επίσημη Παρέλαση, της 25ης Μαρτίου, για την επέτειο ανακήρυξης του νέου Ισραηλινού κράτους.
Το μόνο μελανό σημείο, είναι η γραπτή διαμαρτυρία της Άννα Διαμαντοπούλου προς τη λέσχη Bilderberg, διότι ο Μπεν, δεν της έστειλε επίσημη ενημέρωση και πρόσκληση, ούτε της εξήγησε ποτέ, ότι με τους όρους "Εθνική Διαβούλευση" και "Πατριωτική Συνεννόηση", εννοούσε τις Ισραηλινές δραστηριότητες στη Μέση Ανατολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου