Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΖΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΠΙΔΑΣ"!!!!!

Komodo
Μάλλον από υπερβάλλουσα ζηλοφθονία, που τη βρίσκουμε ακόμα και στις λαϊκές εν αφθονία, άνδρες και γυναίκες με σκουλαρίκια της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και πρώην ΣΔΟΕ, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, κατάφεραν να συλλάβουν επ' αυτοφόρω, τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον Βόλο, να πουλά κάστανα ζεστά, άνευ ταμειακής και ΦΠΑ.
Αμέσως κινδυνέψαμε να μείνουμε χωρίς "ΕΛΠΙΔΑ", με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η UNESKO και ο Γ.Γ. κος Moon.
Στην υπόθεση, ευτυχώς ενεπλάκη δραστήρια και ο όμορφος Γερουλάνος. Οι αρχές, μετά από αυστηρό έλεγχο, και παρά τις αντιρρήσεις του Ρακιντζή που είναι σε αιώνια αναζήτηση της διεθνούς ελεγκτικής επιτυχίας του, διαπίστωσαν ότι η υπόθεση δεν είναι επιλήψιμη, διότι η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πουλούσε κάστανα ζεστά, για την ενίσχυση της "ΕΛΠΙΔΑΣ" μας, της οποίας τα έσοδα λόγω της διεθνούς και της πανελλήνιας οικονομικής κρίσης, πάνε κατά διαβόλου μεριά. Όθεν και ως εκ τούτου, η φιλανθρωπία και ο ιερός σκοπός, απαλλάσσονται του ΦΠΑ και δεν χρειάζεται να κόβουν απόδειξη ταμειακής.
Κατόπιν, η κα Μαριάννα πήγε κομμωτήριο να φρεσκαριστεί και τελευτώντας τη φρεσκάδα της, έπιασε δουλειά για να αποτελειώσει το νοσοκομείο της "ΕΛΠΙΔΑΣ" των παιδιών με καρκίνο.

1 σχόλιο: