Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΑΤΖΕΛΗ - ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Άλλη μια φωτογραφία της Κατερίνας Μπατζελή, όπου πάλι φαίνεται, ότι δεν έχει σχέση με την εικοσάχρονη παιδογκομενούλα, που κάποιος ανόητος γέμισε το ίντερνετ, ακόμα και τη προσωπική της ιστοσελίδα.
Πάλι αν ψάξουμε στο ίντερνετ, σε σοβαρές σελίδες, για το βιογραφικό της Κατερίνας Μπατζελή, δεν πρόκειται να βρούμε (μέχρι αυτή τη στιγμή) πάνω από δυο σειρές, μέχρι και τίποτα απολύτως.
Αναγκαστικά, καταφεύγουμε σε προσωπική ιστοσελίδα, στο απόκομμα ΠΑΣΟΚ, σε ηλεκτρονικές εφημερίδες κλασικές και παιδικών αμαρτημάτων, και επιτέλους φωτιζόμαστε. Ανακαλύπτουμε παντού από τα παραπάνω, την ίδια φωτοτυπία βιογραφικής αυτοψυχανάλυσης, της νεόκοπης Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και μεταλλαγμένων Τροφίμων.
Ευτυχώς που διαθέτω και τους εν ενεργεία πρακτόρους μου, επιπέδου Γέλτσιν και Γκορμπατσόφ, (όταν ήσαν κάποτες στη Κα-Γκε-Μπέ).
Επειδή βοηθάμε παντού, δεν μπορούμε να αφήσουμε την πρώην φρεσκάδα και νυν στα 53+ Υπουργάρα μας από τώρα στα ελλείμματα γνώσης, και ο πράκτωρ εσωτερικού, μου έστειλε ένα πολύ, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον συμπλήρωμα πολιτικής διατροφής και πολιτικής διαστροφής, της Υπουργού Μπατζελή, από ανάρτηση 6-10-2009.!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ:
Γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.

Είναι σύμβουλος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Ενώσεων (ΓΕΣΑΣΕ). Ως εκπρόσωπος τους συμμετέχει στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Γ' ΚΠΣ καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ. Είναι επίσης σύμβουλος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιόλαδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ) σε ζητήματα που αφορούν στη συγκρότηση και την ενεργοποίηση της καθώς και σύμβουλος αγροτοβιομηχανικών επιχειρήσεων σε θέματα πολιτικής τροφίμων. Από το 1993 ως το 1996 ήταν γενική γραμματέας διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων του Υπουργείου Γεωργίας.
Από το 1989 ως το 1992 ήταν μέλος του γραφείου της Ελληνίδας Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1983 ως το 1989 ήταν επιστημονική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Είναι αντιπρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΣΤΑΜΕ).
Εμείς, ως συνήθως αφελείς αλλά και περίεργοι όταν βλέπουμε πράματα και θάματα απουσιάζοντα επιμελώς, ρωτάμε να αξιωθούμε απάντησης:
Υπουργίνα Μπατζελή, είσαι ακόμα σύμβουλος και τα τοιαύτα σε όλα τα παραπάνω????? Αν όχι, από πότε τελείωσες με τα συμβουλευτικά σου και τα υπόλοιπα και τι στοιχεία μας χαρίζεις, για τον εξοβελισμό της περιέργειάς μας?????
Την απάντηση στείλτε τη οπουδήποτε. Θα βρούμε τρόπο να τη πληροφορηθούμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου