Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ, Ο ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ saRAGOUSSI - ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΜΠΑΧΛΕΜΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Κολοκύθα με νερό, το περιλάλητο "Νομοσχέδιο" για το σχέδιο "Φαυλοκράτη".

Ένα ανούσιο, φασιστικό μακροσκελές κείμενο, που προσπαθεί σε όλα του τα σημεία, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
Το παρακάτω πατσαβούρι, κυκλοφόρησε στις δημοσιογραφικές πιάτσες, από τον saRAGOUSSI και τα λαμόγια του, σαν δήθεν νομοσχέδιο και δεν βγήκε ακόμα, κανένας, ούτε ένας περιώνυμος και περισπούδαστος νομικός ή ...συνταγματολόγος και συνταγματοποιός, να πει έστω δυο λέξεις για τη ναζιστική αλητεία. Η απόλυτη ασάφεια, για το τι διαδέχεται τη σαφέστατη διάλυση του κράτους, δείχνει τις ελεεινές προθέσεις του σάπιου καθεστώτος.
Διαβάστε τα πρώτα "άρθρα", εγώ νιώθω ντροπή και αρνούμαι να αναρτήσω ολόκληρο το πορνογράφημα. Και το υπόλοιπο κείμενο, είναι στα ίδια αρχιΤΕΚΤΟΝΙΚΑ βήματα του
saRAGOUSSI: >>>>>>>
1. Αποτελεί κοινή συνείδηση όλων των Ελλήνων πολιτών ότι είναι όσο ποτέ άλλοτε επιτακτική η ριζική, δομική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το κράτος, η διοίκηση και η αυτοδιοίκηση στη χώρα μας. Είναι αναγκαίος ένας συνολικός επανασχεδιασμός, με εσωτερική συνοχή και συνέπεια, στηριγμένος στη βάση μιας ολοκληρωμένης μελέτης, που θέτει ως επίκεντρο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη και δίνει νέα αναπτυξιακή ώθηση στο κράτος.

2. Άλλωστε η απάντηση στην πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μπορεί να δοθεί μόνο μέσα από δομικές αλλαγές για τη ριζική ανασύνταξη του κράτους. Η σημερινή προβληματική δομή και η ραγδαία επιδείνωση της λειτουργίας του κράτους τα τελευταία χρόνια, είναι κύριος λόγος γιγάντωσης του δημοσιονομικού προβλήματος και εμπόδιο στην ανάπτυξη. Είναι πηγή ταλαιπωρίας και ανασφάλειας για τον πολίτη, πηγή δυσχερειών στην επιχειρηματικότητα.

3. Τα τελευταία τριάντα χρόνια καταβλήθηκαν έντονες προσπάθειες για την υπέρβαση του συγκεντρωτισμού που απέδωσε στο ελληνικό κράτος τον «τίτλο» του συγκεντρωτικότερου στην Ευρώπη. Τα αλλεπάλληλα κύματα μεταφοράς αρμοδιοτήτων προς την αυτοδιοίκηση και τις περιφερειακές υπηρεσίες, με σημαντικές τομές, όπως η καθιέρωση της κρατικής περιφέρειας, της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και του Καποδίστρια και η καθιέρωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ), αναβάθμισαν θεαματικά τη θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πολιτικο-διοικητικό μας σύστημα χωρίς, όμως, να την καταστήσουν τόσο ισχυρή και αποτελεσματική, όσο απαιτούν οι ανάγκες για εξυπηρέτηση του πολίτη, για την ανάπτυξη της χώρας και για την εναρμόνιση στο ευρωπαϊκό κεκτημένο.

4. Κεντρική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ και θεμέλιο της λαϊκής ετυμηγορίας της 4ης Οκτωβρίου 2009 είναι η ανάληψη ριζοσπαστικών πρωτοβουλιών για ένα κράτος που σέβεται, στηρίζει και προστατεύει τον πολίτη, για ένα κράτος που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Ένα κράτος που θεμελιώνεται στην αξιοκρατία, όπως κατοχυρώνει χωρίς καμιά εξαίρεση ο νόμος των προσλήψεων, και την απόλυτη διαφάνεια, όπως υποχρεωτικά θεσπίζεται με τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ανάρτηση όλων των διοικητικών πράξεων στο διαδίκτυο. Ένα κράτος που ανακτά την εμπιστοσύνη των πολιτών και πείθει ότι μπορεί να διαχειριστεί έντιμα και αποτελεσματικά τα χρήματα του ελληνικού λαού και να διευκολύνει την παραγωγή και τη δίκαιη διανομή του πλούτου.

5. Σε αυτό το πλαίσιο, με το Πρόγραμμα Καλλικράτης προχωράμε στον συνολικό επανασχεδιασμό των επιπέδων διακυβέρνησης, σε μια Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Μια Νέα Αρχιτεκτονική που:
• κινείται εντός του πλαισίου που ορίζει το Σύνταγμα: επιτελικό κράτος με αποκεντρωμένα όργανα εξοπλισμένα με αποφασιστικές αρμοδιότητες και δύο λειτουργικούς βαθμούς αυτοδιοίκησης, ικανούς να ανταποκριθούν στις ανάγκες σχεδιασμού και υλοποίησης της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, συνδυάζοντας τη δημοκρατική συμμετοχή με την αποτελεσματική διευθέτηση των τοπικών υποθέσεων και την εξυπηρέτηση του πολίτη,
..........................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ >>> ΕΔΩ

Αυτό που ξεχωρίζει από τη παραπάνω κουράδα, είναι η φράση: ".......και η καθιέρωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ)........".
Γύρω από αυτή τη φράση-απάτη, κρύβεται το μυστικό της υποταγής συνειδήσεων. Τώρα όλοι μπορούν να ονειρεύονται το σλόγκαν "δυο στους τέσσερις κερδίζουν". Τώρα όλοι μιλούν για το κράτος λοταρία.
Τώρα όλοι, ονειρεύονται, ότι είναι οι εκλεκτοί του Εβραίου για το χρίσμα υποψηφιότητας διευρυμένου ΟΤΑ και αρχίζουν οι χοντρομαλάκες, να μετρούν τα τριπλάσια όβολα που θα έχουν να διαχειριστούν
Είναι τόσο χοντρομαλάκες, που είναι απολύτως ανίκανοι να δουν, ότι τα ίδια όβολα σκέφτονται για τη πάρτη τους και οι εμπνευστές του κατεφημισμό "νομοσχεδίου".

Είπα, τόνισα και το ξαναλέω: Ο Αβραμόπουλος έφτιαξε σχολή και με τρώει η περιέργεια να μάθω, τι σκατά συζήτησαν Παπανδρέου - Αβραμόπουλος, πριν 15 μέρες περίπου, κάπου στη Πελοπόννησο. Για καλό δεν είναι πάντως, ποτέ μια εβραιοσύναξη, που να τους πάρει και να τους σηκώσει τους πολύμορφους πολιτικούς απατεώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου