Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, 6.00'-8.00'μμ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΖΕΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΤΖΕΛΩ!!!

Εκεί που συνηθίσαμε τον αφελληνισμό μας και το εκρίζωμα του ρατσιστικού πατριωτισμού μας, ως και μας έπεισε η κυβερνώσα παράταξη Εβραίων, δια της δασκάλας του στριπτιζισμού της μαύρης ψτχής της, κας κας Διαμαντοπούλου, μας έρχεται δια αγροτικής οδού, ένας ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΝΑάααα... τόσος με το συμπάθιο. Μια ο Τζέφρι, μια ο εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλος και τάπα η Μπατζέλω στην αγροτική της ανάπτυξη, μας βομβαρδίζουν από τα χθες τα άγρια μεσάνυχτα, με εθνικής και πατριωτικής ταυτότητας, άγνωστα, πλέον, ιπτάμενα αντικείμενα. Τέτοιο μπαράζ δεν έχω ξαναδεχθεί, που σκέφτομαι σοβαρά πλέον, να αγροτέψω, για να συναντήσω την ωραιοπαθή υπουργό, τη στιγμή που παθαίνει την αγροτική της ανάπτυξη.
Καλά ρε, εκεί στη Λάρσα, ανοργασμικοί είστε και δεν σας συγκινεί το 20χρονο υπουργό???? Ή μήπως περιμένετε να σας στείλει ο Βούγιας την Αφροντάϊτ????
Ούτε τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό δεν πιστεύετε ρε αχάριστοι????
Εγώ, δηλωμένος Μπάζελος, το λέω, ότι η τελευταία ευκαιρία να συνυπάρξουμε ξανά ως έθνος, είναι σήμερα το απόγευμα 6.00'-8.00μμ. με το χαμόγελο της Μπατζελή. Ύστερις, εγώ, Πόντιος και Πιλότος. Νίπτω τας χείρας και τους πόδας μου, γιατί η δευτέρα παρουσία της χρεωκοπίας έφτασε.
Για το υπόλοιπο της ενημέρωσης, όχι εγώ, .....παρακάτω, απ' τον Κυριάκο:

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ???

Ας δούμε τα δεδομένα:

1. Συνέβαλε καθοριστικά στη διάσπαση του Αγροτικού κινήματος (παλιά, γνωστή και δοκιμασμένη ΠΑΣΟΚική τακτική), με αποτέλεσμα το μπλόκο του Προμαχώνα να βρίσκεται σ έναν δικό του μοναχικό δρόμο διαχείρισης του πλαισίου των διεκδικήσεων. Συνέβαλε με δυο λόγια στον κατακερματισμό της Ελληνικής κοινωνίας την οποία υποτίθεται ότι ορκίστηκε να υπηρετεί.

2. Εκχώρησε στοιχεία εθνικής κυριαρχίας στον Βούλγαρο πρωθυπουργό. Με την ανοχή και τη θλιβερή συγκατάθεσή του, ο Μπόικο Μπορίσωφ ανέλαβε το ρόλο του διαπραγματευτή ανάμεσα στην πολιτική εξουσία και στο αγροτικό κίνημα, και αυτό είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά

3. Υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ξεκληρίσματος του αγροτικού νοικοκυριού, εγκαταλείποντας στην τύχη τους γαίες, πληθυσμούς και κυρίως ευνουχίζοντας δραματικά τις σχέσεις της αγροτικής νεολαίας με τη γή της και με την ίδια τη διαδικασία της αγροτικής παραγωγής.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ: ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Με δυο λόγια η κυρίαρχη κυβερνητική αντίληψη είναι να αποτελέσει η διαχείριση του αγροτικού προβλήματος έναν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, και ως τέτοιον οφείλουμε να τον καταγγείλουμε.

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

Ας τα αναφέρουμε επιγραμματικά

1. Ορθολογική αντιμετώπιση των ζητημάτων γης και της φυσιογνωμίας της αγροτικής ιδιοκτησίας μέσα σε μια συνεπέστατη και αταλάντευτη πολιτική προστασίας της εθνικής περιουσίας, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

2. Αναζωογόνηση της αγροτικής παραγωγής. Κίνητρα για τη στροφή της ελληνικής αγροτικής νεολαίας στην παραγωγή και στη γη των πατεράδων της, τόνωση του επαγγελματισμού, και σταδιακή αποχώρηση του συνόλου των λαθρομεταναστών από τις αγροτικές εργασίες, μέσα από μια δραστική αναβάθμιση του ενδιαφέροντος του ντόπιου εργατικού δυναμικού για την αγροτική παραγωγική δραστηριότητα.

3. Επανακαθορισμός της στάσης της πολιτείας απέναντι στην αγροτιά, ο οποίος θα εμφορείται από την αντίληψη πως πρέπει να αποτρέπει τις πολιτικές ξεκληρίσματος, αφού οι λογικές και οι πολιτικές του ξεκληρίσματος οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια και στον αφελληνισμό της ελληνικής υπαίθρου.

4. Ανάδειξη της ξεχωριστής σημασίας της ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ του συνόλου των προβλημάτων ειδικότερα για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, της Ηπείρου και της Μακεδονίας στο σύνολό της.

5. Παράλληλη ανάδειξη της ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ειδικότερα στις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, όπου απαιτούνται και δραστικά μέτρα για την ουσιαστική περιφερειακή παραγωγική – βιομηχανική ανάπτυξη.

6. Καπνός – Βαμβάκι: Στρατηγική ανάδειξη του ειδικού βάρους στην εθνική οικονομία

Και το σημαντικότερο:

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (σε πρώτη φάση) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (στη συνέχεια) ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

Πάνω σε αυτά και σε αντίστοιχης σημασίας ζητήματα οφείλουν οι αγρότες να πειθαναγκάσουν τις πολιτικές ηγεσίες να τοποθετηθούν, αντί να τους επιτρέπουν να παρελαύνουν ανώδυνα από τα μπλόκα, σε μια προσπάθεια να καρπωθούν πολιτικά οφέλη από το δίκαιο και πατριωτικό τους αγώνα.

Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου