Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ....ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

Η Αίγλη του Γιώργου και των νέων τεχνολογιών ....
Χωρίς πτυχίο στη Βουλή και στον ΕΟΤ
Όταν αναλαμβάνεις συνήθως μια κατασκευή και συντήρηση μιας ιστοσελίδας ενός ιδιώτη πληρώνεσαι με κάποιο συμφωνηθέντα ποσό όταν όμως είσαι η Αίγλη Μπαλαμάτση και έχεις κατασκευάσει την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ τότε παίρνεις και μισθό από το κόμμα όταν είναι στην αντιπολίτευση και όταν αυτό έρθει στην κυβέρνηση τότε απολαμβάνεις τους καρπούς της μεγάλης σου προσπάθειας…. Η Αίγλη Μπαλαμάτση κόρη του κομματικού και αυτοδιοικητικού συνάμα Λάμπρου Μπαλαμάτση αποτελεί δείγμα της προκλητικής πριμοδότησης που έτυχαν ορισμένοι «αυλοκόλακες» του Γ. Παπανδρέου όταν εκείνος κατέκτησε τελικά την εξουσία. Η 26χρονη Αίγλη που δεν έχει καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές της σπουδές και να πάρει πτυχίο από το ΤΕΙ στο οποίο εισήχθη πριν από 8 περίπου χρόνια πίνει νερό στο όνομα του Γιωργάκη με το αζημίωτο φυσικά . Η νεαρή Αγλαΐα ή Αίγλη αν προτιμάτε ανήκει στους νέους που έχουν κάνει επάγγελμα το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πολύ κερδοφόρο. Όσο ο σημερινός Πρωθυπουργός βρίσκονταν στην αντιπολίτευση εκείνη κατοικοέδρευε στη Χαριλάου Τρικούπη και ασχολούνταν με το αζημίωτο φυσικά με τις επίσημες σελίδες του κόμματος και του αρχηγού Γ. Παπανδρέου. Τα χρόνια που ο Γιωργάκης χρειάστηκαν να γίνει Γιώργος πέρασαν και η Αίγλη λίγο πριν ο ΓΑΠ πάρει την εξουσία με σκανδαλώδη τρόπο εισέρχεται από το παράθυρο και διορίζεται στη Βουλή . Σαν να μην έφτανε αυτό
λίγες ημέρες πριν το σύστημα της κυβέρνησης ΓΑΠ διορίζει ξανά τη νεαρή Πασπίτισσα χωρίς πτυχίο στο Δ.Σ του ΕΟΤ. Αυτά λοιπόν συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν και λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ. Η αξιοκρατία βασιλεύει και χιλιάδες πτυχιούχοι άνεργοι – απολυμένοι των stages από το χέρι του ΓΑΠ παρακολουθούν με μεγάλη ικανοποίηση λίγες ημέρες μετά τις εκλογές το καθημερινό «βόλεμα» των κομματικά παρατρεχάμενων Πασόκων που είχαν την τύχη να πιστέψουν στον μεγάλο ηγέτη Γιώργο Παπανδρέου!

3 σχόλια:

  1. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ!ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΝΟΣ!ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΛΥΦΤΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ, Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ.
    ===> ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ.
    ===> ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΛΥΦΤΗ.
    ===> ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ:
    Βάλε την αθλιότητά σου, σαν ανάρτηση στο blog σου και στείλε μου να την αναδημοσιεύσω. Τότε έχει νόημα η "επωνυμία" σου.
    Εδώ κανένα λαμόγιο, ανεξαρτήτως μπογιατίσματος, δεν θα αποκτήσει βήμα αυτοπροβολής και καταχώρησης των χυδαιοτήτων του, με του δικούς του όρους και παγίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή