Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ PHILIP NIELSEN, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ
Το εικονιζόμενο ξωτικό ....εισαγωγής (δεν είναι κανένας τυχαίος), επαγγέλλεται marketing, διαφήμιση, προμόσιον, μπόλικες οικονομικές "επιστήμες" ετσέτερα και επειδή μας έκατσε και στον σβέρκο, μας εκμνηστερεύτηκε προς διόρθωση των δημοκρατικών αισθημάτων μας, ότι για να προκόψει κανείς στο ενταύθα, πρέπει κάθε 17 Νοέμβρη, να δουλεύει στο διπλάσιο αφιλοκερδώς.
Αμέσως και ώωωωω του θαύματος, θα αποκτήσει την οικονομική λευτεριά του και αύθις, θα καταστεί χορτάτος, προς παν έτερον δικαίωμα, μέχρι σημείου, να απορρίπτει πάσα πονηρά σκέψη για υπόλοιπες λευτεριές, στον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών της Παιανίας, όπου και μας πεονίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ & ΙΔΙΟΧΟΙΡΩΣ

"17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η δική μου γνώμη δεν είναι η κανονική, αλλά να, εγώ διαφωνώ πλήρως με το τρόπο που γιορτάζεται σημερα η 17 Νοέμβρη στα παιδιά. Τα σχολεία κλείνουν επισήμως, δήθεν για να τιμήσουν τους αγωνιστές, (για τους περισσότερους όμως μαθητές είναι απλός μια επίσημη κοπάνα).

Δεν αντιτίθεμαι στην ιδέα, ότι μία κοινωνία που ζέχνα το παρελθόν της, απλούστατα δεν έχ ει ... μέλλον. Όμως σήμερα με τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις (κατά την άποψη μου) είναι να μειώνεις την ... εκπαίδευση. Συνεπώς κατά τη γνώμη μου αυτό που ΔΕΝ θα έπρεπε να γινεται είναι τα σχολεία να σταματήτουν και γενικότερα να υπολειτουργεί το κράτος (Δημόσιο), αντίθετα αλλά προς τιμήν του αγαθού της Δημοκρατίας να δουλέψουμε όλοι και εις διπλούν στις 17 Νοέμβρη !!! (και τα σχολεία και όλοι οι εργαζόμενοι). Όλη η Ιστορικη αυτη μέρα να είναι αφιερωμένη στη ν ψηφιακή δικτύωση και την δουλειά, γιατί μόνο αυτά μπορούν να επιφέρουν την οικονομική ανάταση που συνεπάγεται κοινωνική γαλήνη.
Ότι σχετίζεται με διαδήλωσεις στους δρόμους, στριγγλίζοντας και δημιουργώντας παράλληλα στην Αθήνα επιπλέων κυκλοφοριακή συμφόρηση, θεωρώ ότι είναι ξεπερασμένα, άχρηστα και όπως είδαμε το 2008 - πάντα στις τάχα μου αθώες διαδηλώσεις - όλο και κάποιοι ανεγκέφαλοι θα ξεπηδήσουν δημιουργώντας μην αναστρέψιμες καταστάσεις που μόνο απέραντη θλίψη δημιουργούν. Πάμε λοιπόν σε μια νέα λογική και μην ξεχνάτε η ... μόνη πραγματική ελευθερία είναι η οικονομική ελευθερία". Αυτά λοιπόν μας λέει ....αγογγύστως!!!!!!!

Άλλα "σημαντικά στοιχεία" για το υποκείμενο, μπορείτε να αλιεύσετε ΕΔΩ
Αν επρόκειτο για κάποιον τυχαίο, θα λέγαμε το σύνηθες " ρε δε πα να γ......., δεν ασχολούμαστε με μαλάκες που δουλεύουν στη Πεονία.!!!
Έλα όμως που ο ξεφτίλας, είναι από τους πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ κολλητούς, της γυναίκας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!!!!!
ΝΑΙ.!!!!! Από αυτά τα καθίκια που ο Τζέφρι, θα μας κάνει εισαγωγή μέχρι εντός μας, για να σωθεί, αυτός, αυτοί και τα λοιπά μυστήρια!!!!!!
Ο Ισολογισμός, είναι ενδεικτικό δείγμα του φωστήρος και εν δυνάμει σωτήρος αφεαυτού του και για μια από τις εταιρείες του, από τον οποίο εύκολα διαπιστώνουμε, ότι ο φέρελπις PHILIP NIELSEN, μεγάλη χρείαν έχει από Εισαγγελική αρχή, δια το αίσιον τέλος του.
1.--- Διαπιστώνουμε, ότι μια εταιρεία ξεκάθαρα παροχής υπηρεσιών, που "κανονικά" θα έπρεπε το 60% του τζίρου της να είναι πεντακάθαρο κέρδος, μας βγαίνει ετησίως ....κατεστραμένη, λες και κάθε 31 δωδεκάτου, δέχεται επίθεση του Κανάρη του μπουρλοτιέρη!!!!!
2.--- Διαπιστώνουμε, ότι ενώ τζιράρει ετησίως περί το 1.000.000 ΕΥΡΑ (€), κατωρθώνει να φτάνει τις ζημιές της, η ζημιάρα εταιρία του
NIELSEN, μέχρι και περί τις .....300.000 € (γαμώ το κέρατό μου, μιλάμε για διάνοια..... και τι λατρεία..... δεν καταλαβαίνω πως και μας κάθεται αδιαμαρτύρητα και με διπλή εργασία, με τόση χασούρα!!!!).
3.--- Και το πιο αξιοσημείωτο (που πρέπει να τον αναλάβει Εισαγγελέας, έστω και για να τον προστατέψει απ' την .....αυτοκαταστροφή του!!!): Οι Ελληνικές Φορολογικές και λοιπές Αρχές, "στραβωμάρα" έχουν και κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι η εταιρία του
PHILIP NIELSEN, όχι μόνο είναι σε δυσαρμονία με τα ίδια κεφάλαια,
αλλά στη κυριολεξία ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΝ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ, για αρκετά χρόνια!!!!!
Αν (λέω ΑΝ), μια Ανώνυμη Εταιρία, ανήκε σε μένα, που καλώς ή κακώς δεν έχω φιλική ούτε επαγγελματική σχέση με την οικογένεια του Υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και εμφάνιζε στον Ισολογισμό της, Αρνητική Καθαρή Θέση, μέχρι που θα έβαζε τη σούβλα της?????
Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου, μήπως το παραπάνω φρουτάκι, είναι και συνεταίρος της γυναίκας σου και γι αυτό τυχαίνει παραπανίσιας προστασίας στις πορδοδιαφυγές του??????

2 σχόλια:

  1. Τι μου λες βρε παιδι μου, συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Και το ανακάλυψες εσύ μπαρμπανίκο μου. Εύγε! Πάντως να ξέρεις διασκεδάζεις αφάνταστα τους λάτρεις των blogs. A, πληροφοριακά, νομίζω ότι ο σκύλος της οικογένειας Παπακωνσταντίνου έχει εβραϊκές ρίζες. Νάσαι καλά άνθρωπέ μου είχαμε καιρό να γελάσουμε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΟΡΤΙΚΑ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή