Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Σήμερα, Παρασκευή 8-1-2010, ώρα 9.30' π.μ., πήγα στα Εξωτερικά Ιατρεία Νευροχειρουργικής, για την εξαγωγή των ραμμάτων, των επεμβάσεων που μου έγιναν.
Φεύγοντας, για εξάσκηση, βάδισα με τα πόδια αρκετή απόσταση, προς τη πύλη.
Μπροστά στην είσοδο του κτιρίου, που χειρουργήθηκα και νοσηλεύθηκα, "ανταμώθηκα" με το φορτηγάκι του εργολάβου, που ήταν γεμάτο κουφώματα αλουμινίου, που συνεχίζει να αντικαθιστά στο κτίριο (ΤΕΠ - Χειρουργείων - Κλινικών θωρακοχειρουργικής και νευροχειρουργικής), που δούλευαν φουλ σε εφημερία.
Αυτό σημαίνει, ότι η τρισάθλια Διοίκηση του Νοσοκομείου, συνεχίζει να εκθέτει σε κίνδυνο τη ζωή των νοσηλευομένων στο κτίριο, σε συνθήκες 100% πληρότητας με ασθενείς των κρεβατιών, ταλαιπωρόντας τους μέσα στους τρομακτικούς θορύβους των οικοδομικών εργασιών, σε σύννεφα σκόνης και στο κρύο και με μετακινήσεις από θάλαμο σε θάλαμο.
>>>>> Πέρα από αυτά, στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε, ένα από τα βουνά των σκατών περιστεριών, που ....φρουρούν τα παράθυρα των θαλάμων ασθενών (!!!!!!!) και των χειρουργείων (!!!!!!!), σε απόσταση αναπνοής, χωρίς να συγκινείται κανένας αργόμισθος αληταράς, για τους κινδύνους μόλυνσης βαριά χειρουργημένων ασθενών. Κανένας βρωμιάρης δεν βλέπει τα σκατά, δίπλα στα κουφώματα που αντικαθιστά!!!!!!!!!!
>>>>> Επίσης, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερη μια γάτα, μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου!!!!!!!!!
>>>>> Τέλος, στο κέντρο του εν λόγω κτιρίου, υπάρχει ένας μεγάλος ημίκλειστος φωταγωγός, ο οποίος επικοινωνεί με παράθυρα, με όλες τις στεγαζόμενες κλινικές και τα αντίστοιχα χειρουργεία. Ο "ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ" αυτός, είναι η επίσημη ....κατοικία και η επίσημη .....χέστρα, όλων των περιστεριών της ευρύτερης περιοχής του Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου". ΟΥΤΕ ΕΔΩ δεν βλέπει κανένας αληταράς της Διοίκησης, τους κινδύνους μόλυνσης των ασθενών?????? Μόνο τον εργολάβο μπορούν και βλέπουν????? που δουλεύει σχεδόν ένα μήνα στο κτίριο αυτό???????.
ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΓΟΜΑΡΙΑ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου