Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ --- ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η λαθρομετανάστευση είναι το μεγάλο κόλπο της ασυδοσίας του σάπιου μεγάλου κεφαλαίου.
Οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι και εφοπλιστάδες, μαζί με τους υποτακτικούς υπουργούς-γλάστρες, είναι αυτοί που συντηρούν το σουρωτήρι των συνόρων, για να εισάγουν νέους σκλάβους και να διατηρούν και να συμπιέζουν τη φτώχεια, για να αυξάνουν τα υπερκέρδη τους.
Είναι οι ίδιοι που φοροκλέβουν και εισφοροκλέβουν. Είναι οι ίδιοι οι πάτρωνες της μαύρης εργασίας. Είναι οι ιδιοκτήτες του μπαμπούλα της ανεργίας. Είναι οι ίδιοι που με τις πόρνες συντρόφους τους, παίζουν ταυτόχρονα στα πολυποίκιλα ταμπλό .....φιλανθρωπίας
Κάθε νομιμοποίηση παράνομου λαθρομετανάστη, είναι ισοδύναμη και αντίστοιχη με εξορία και αφανισμό ενός ντόπιου, ενός Έλληνα.
Κάθε νομιμοποίηση παράνομου λαθρομετανάστη, ρίχνει νερό στον μύλο της ασυδοσίας του μεγάλου και ληστρικού κεφαλαίου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΗΛΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ο φασισμός της εβραιοναζιστικής κυβέρνησης των Αθηνών, πρέπει να ανατραπεί με κάθε μέσο.
Οι ληστοσυμμορίες δεν ανατρέπονται με ευχολόγια και νερόβραστες διαμαρτυρίες. Οι φοιτητές και οι εργάτες να αυτοοργανωθούν σε νέες οργανώσεις, να φτιάξουν συνδέσμους και να ξεκινήσουν ενεργή αντίσταση για την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ "ΛΕΕΙ" ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ ΟΣ ΤΟΥ Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΓΙΑΤΙ???ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?????
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΦΤΙΝΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ!!!!!
    Ο ΚΑΘΕ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ 8.000 € έως 12.000 € ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ?????????????????????????
    ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΓΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ??????? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ????????????????
    ΤΟ 76% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?????????? ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ????????
    ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΟΥΤΟΙΚΡΑΤΙΑ...... ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή