Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

Ο Φώτης Μπόμπολας μπαίνει στην υγεία.
Η υγεία υπόσχεται ακόμα σημαντικά κέρδη και η οικογένεια σχεδιάζει την είσοδο της με μπροστάρη τον Φώτη Μπόμπολα. Σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής (στην Βάρης Κορωπίου) ο κ. Μπόμπολας αγόρασε οικόπεδο στο οποίο θα κατασκευάσει και θα αναπτύξει το νέο ιδιωτικό νοσοκομείο. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν γιατροί και η πρωτοβουλία δεν αναστέλλεται λόγω των εκλογών. Ίσως, η όποια δημοσιότητα δοθεί στο εγχείρημα μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Ο Ανδρέας ενισχύεται -- Νέα αγορά
Την ώρα που ο κ. Μπόμπολας ετοιμάζει την διείσδυση του στον κλάδο, η MIG επεκτείνει δυναμικά την δική της δραστηριότητα σε αυτόν. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αγόρασε άλλη μια κλινική στην Λεωφόρο Συγγρού, στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναπτυξιακής πολιτικής.
και ο Άγγελος Πλακόπητας ζορίζεται -- Σε θέση άμυνας
Αντιθέτως, η αγορά βλέπει ότι δεν βγαίνουν τα σχέδια του Άγγελου Πλακόπητα στον χώρο. Η πτωτική πορεία τόσο της Ευρωκλινικής Αθηνών όσο και της Ευρωκλινικής Παίδων με την απώλεια γιατρών, συνεργατών κ.λ.π. επισημαίνεται από την αγορά, όπως και οι προσπάθειες του management για την ανακοπή της. Προσπάθειες που μέχρι τώρα παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα.
=================================================
Κι ο Κρατικός Μηχανισμός??? - Το ΕΣΥ ??? - Ο Αβραμόπουλος ???
Αυτοί ετοιμάζονται ή επεκτείνονται Τα ίδια τελευταία χρόνια, το κράτος δια των κυβερνήσεων, τους πριμοδοτεί παράνομα, με τη πλήρη καταστροφή του ΕΣΥ. Άνθρωποι του Αβραμόπουλου, ιδιοκτήτες ή ιδρυτές και μεγαλομέτοχοι ιδιωτικών κλινικών και ιδιωτικών ιατρικών κέντρων, διορίζονται διοικητές Δημόσιων Νοσοκομείων. Δουλεύουμε στο χώρο και κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της πιο χυδαίας επίθεσης για την οριστική καταστροφή του ΕΣΥ. Τα Νοσοκομεία μας, είναι στη κυριολεξία, στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.
Να βγει και να πει σε όλον τον κόσμο ο Αβραμόπουλος, ποιος είναι ο ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, τελευταίος διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου