Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΤΙΤΙΒΙΖΕ, ΟΤΑΝ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ!!!

Ο υπουργός Παιδείας νίπτει τας χείρας του

Τα σημερίνα ΝΕΑ μιλάνε για άγρια κοροϊδία στο θέμα της αντιμετώπισης της γρίπης στα σχολεία!
Οι ομοσπονδίες των καθηγητών και των δασκάλων θυμήθηκαν τα προβλήματα μόλις χτες,τρεις μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς,όπως και οι σχολικές επιτροπές που δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα ούτε για σαπούνι!
Ολο το καλοκαίρι που ο μισθός σας έπεφτε κανονικά που είσασταν καλοί μου άνθρωποι;
Μαράζι το 'χουμε να σας δούμε να κάνετε απεργίες και διαδηλώσεις εκτός περιόδου μαθημάτων.
Πάμε στοίχημα πως μετά τις εκλογές,όποιος κι αν βγει,θα ξεκινήσετε απεργία με αφορμή τη γρίπη;

Βγαίνει κι ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός παιδείας κος Αρης Σπηλιοτόπουλος στο ραδιόφωνο του ΑLPHA 98,9 και δηλώνει χωρίς ίχνος ντροπής:"Η εφαρμογή των μέτρων είναι ευθύνη του υπουργείου Υγείας"!
Λες και το υπ. Υγείας είναι άλλης κυβέρνησης.
Συμπληρώνει δε πως δεν πρόκειται να προσλάβουν μόνιμες καθαρίστριες γιατί δεν υπάρχουν χρήματα κι ότι οι πιστώσεις για τα χρωστούμενα (οι περισσότερες καθαρίστριες εισπράττουν 150 ευρό το μήνα κι όμως είναι ακόμα απλήρωτες) έχουν σταλεί !
Διαβάστε όμως εδώ να δείτε πόσα χρήματα χρέωσε ο εν λόγω κύριος στον ΕΟΤ,ως υπουργός Τουρισμού, για αναψυχή του ιδίου και των φίλων του το καλοκαίρι του 2008.
Δέκα καθαρίστριες για κάθε σχολείο θα μπορούσε να προσλάβει και μάλιστα για ολοήμερη εργασία κι όχι να πηγαίνουν το πρωί μια ωρίτσα κι ότι προλάβουν πρόλαβαν!
Ντροπή αγαπητέ κι είσαι και νέος άνθρωπος.
Καλοί οι υπολογιστές που θα δώσετε στα πρωτάκια του Γυμνασίου (θα δοθούν σίγουρα;) αλλά υπάρχουν και τ' απλά τα καθημερινά προβλήματα των σχολείων για τα οποία μόνο θέληση χρειάζεται κι ελάχιστα χρήματα απ' αυτά που σκορπάτε αλόγιστα εδώ και κει.
Μήπως θέλετε να μάθετε τι ακριβώς έκανε κι ο υπουργός Υγείας για το θέμα;
Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε για να χαλαρώσετε και σεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου